Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiedziałem gdzie to napisać to napiszę tutaj.

Ostatnio dostałem bana od VAC na modern warfare 2 i mam pytanie.

Czy jeżeli mw3 będzie na steam i aktywuję je na tym samym koncie co z mw2 to VAC da mi bana na mw3 ?

Bo gra działa już na 1 silniku przez jakieś 5 lat i być może powiecie mi czy spokojnie mogę aktywować czy też nie.

Opublikowano (edytowane)

Nie dostaniesz bana, ale konta już nie sprzedaż. Ja zawsze zakładam osobne konta do każdej gry żeby nie mieć problemu z ewentualną sprzedażą.

@edit, ban jest na odpowiednią grę, czxyli na MW2, na nowy produkt ten ban już nie obowiązuje. To nie ban na całe konto, tylko na samo MW2 multiplayer.

DAJ MINUSA

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano

Nie wiem co myślec ja dostałem bana na multi do black opsa bez podania przyczyny do dnia dziszejszego... Na swoim miejscu bym na jednym koncie nie instalował,ale niech się wypowiedzą eksperci w tych sprawach :)

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Ja miałem/mam to samo co kubikolos w mw2 dostałem bana za hacki i się przyznaje że ich użyłem (zresztą dostałem nauczkę). Ale jak wyszło Black Ops kupiłem, grałem 3 dni i również dostałem bana bez przyczyny :( A po napisaniu do supportu napisali że oni nie dyskutują na temat banów :( Na twoim miejscu nie instalowałbym MW3 na tym samym koncie.

Opublikowano (edytowane)

Ja miałem/mam to samo co kubikolos w mw2 dostałem bana za hacki i się przyznaje że ich użyłem (zresztą dostałem nauczkę). Ale jak wyszło Black Ops kupiłem, grałem 3 dni i również dostałem bana bez przyczyny :( A po napisaniu do supportu napisali że oni nie dyskutują na temat banów :( Na twoim miejscu nie instalowałbym MW3 na tym samym koncie.

Tak też o tym myślałem i założe nowe konto ale mi MW 2 ukradli już drugi raz :( bo boje się że jak zainstaluje MW 3 na tym samym koncie to odrazu ban na multi i nie wiem czy oni nie mają mojego ip czasem ale cóż jak będzie ban na mw 3 to reklamacja...

Kto dał minusa ?

Edytowane przez kubikolos

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Na wszelki wypadek lepiej przed zainstalowaniem mw 3 zrobić format żeby wszystkie pliki od hacków się pousuwały. Może to bez sens ale Przezorny zawsze ubezpieczony :D.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...