Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Witam chciałbym kupić xboxa 360 ale nie wiem jaki dokładnie premium czy inne i ja raczej jestem nastawiony na bardziej gry z torrentów :P i pytanie czy dobrze sie gra padem co to jest iXtreme jakaś modyfikacja ale co ona daje ( wiem że był podobny temat ale tam było xbox360 vs plestation3 ) i jeszcze o taką mi chodzi żeby wchodziły fajne gry np GTA IV itd nie jakies starocie :P za wyczerpującą odpowiedź dam 5*

Opublikowano

Kupuj premium. Co do gier z torrentów i wogóle samodzielnie zgrywanych. Jedyny problem tutaj to to, że może się jakoś wadliwie nagrać i nie będzie po prostu działać. A iXtreme to nazwa sposobu "crackowania" konsoli, żeby własnie te nieorginalne gry działały. Tylko przerobienie konsoli = utrata gwarancji i/lub to, że jeśli robisz to sam to możesz konsolę po prostu rozwalić i tyle.

Sa specjalne firmy, które zajmują się przerabianiem konsoli. Dużo by mówić. Płacisz, ale masz gwarancję na porządnie zrobioną robotę. Zwykle te same firmy nieoficjalnie sprzedają gry. Tyle, że to pod piractwo podpada niby ;) Więc wiesz...

Co do pada. Nie spotkałem się z wygodniejszym ;D Oczywiście mówimy o padzie bezprzewodowym to po prostu miodnie się gra :) Wydaje się trudno, ale kilka godzin i masz sterowanie w padzie w małym palcu. ;)

EXPmIpC.gif

Bywalec
Opublikowano

Ok thx za odpowiedz na allegro poszukam jakiś sklep co odrazu mi konsole przerobi a np wersje te iXtreme to co daje nowsza wersja bo widziałem pare wersji 1,6 itd coś ulepszają czy cuś ( sory za noobowskie pytania jeżeli kogoś to razi ) i makin masz 5* :P

Opublikowano

Dobra ja kupilem x'a tylko mam pytanie do was z jakiej darmowej strony ściagać gierki ? Mam przerobionego.

@Down

ok,dzięki 5* :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

lol ja ci odradzam kupienia w tej aukcji u mnie w komisie xbox 360 przerobion 120 gb stoi 830 ileś zł (razem z datą podbicia gwarancji) nówki sztuki przerobione