Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś zrobiłby mi skina do minecrafta??? ja po prostu nie potrafię chciałbym żeby z tyłu na niebieskiej koszulce była twarz creepera (chodzi o sam wyraz twarzy i oczy) a z przodu cyfry 14 i jeszcze spodnie szaro zielone xD czy ktoś mógłby mi to zrobić bardzo proszę.

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Proszę, jutro Effetus pewnie zrobi Ci 2 razy lepszego skina :P

przydałoby się zrobić jakiegoś skina dla większego chłopczyka ten jest musze przyznać dziecinny ;p jeśli możesz zrób bardziej młodzieżowy ale masz + za chęci

Opublikowano (edytowane)

Poprostu robię wesołe skiny :P

Ale OK. tutaj masz z małym podbródkiem i w kapturze. (w grze ten kaptur inaczej wygląda.)

Jeśli masz jakieś argumenty to mów śmiało.

Edytowane przez TheProcekAMD

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Poprostu robię wesołe skiny :P

Ale OK. tutaj masz z małym podbródkiem i w kapturze. (w grze ten kaptur inaczej wygląda.)

Jeśli masz jakieś argumenty to mów śmiało.

chcialbym zeby bylo bez kaptura wiecej zielonego w spodniach i zamiast kaptura sluchawki a i bez podbrodka ewentualnie zmien te oczy i wlosy bym wolal czarne

Opublikowano

:( proszę, słuchawki muszą być szare bo włosy są czarne, nie wiem o co Ci chodziło z tą zmianą oczu, chciałem, żeby nie było zeza. Dodał więcej zielonego do spodni. Jeszcze coś to pisz <_< ale jak się już się za to wziąłem to już muszę dokończyć.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

ok buzia taka jak ctsg usmiechnieta xD a i na sluchawkach w srodku po obydwu stronach dodaj cos takiego do regulacji glosnosci a na recach takie opaski jedna zielona a druga fioletowa (nie reka opaska) a jeszcze twarz creepera na czarny kolor taki jak opaska

Opublikowano (edytowane)

ok buzia taka jak ctsg usmiechnieta xD a i na sluchawkach w srodku po obydwu stronach dodaj cos takiego do regulacji glosnosci a na recach takie opaski jedna zielona a druga fioletowa (nie reka opaska) a jeszcze twarz creepera na czarny kolor taki jak opaska

Frytki do tego? nie mozna zrobic czegos takiego regulacja glosnosci a jak robisz opaski na rece to one się robią od razu na obu rękach. Ja już Ci nie robię. Bo robię taki jak chcesz a ty się potem nie umiesz zdecydować. OMG! Effectus zrobi Ci 2 razy lepszego.

To na tyle. Albo tak albo ja już Ci nie robię. Zdecyduj się człowieku...

Opublikowano (edytowane)

a ja to co!? tyle Ci skinów zrobiłem i jeszcze nie umiem robić skinów !? :(

Masz tutaj. :(

Opublikowano

a ja to co!? tyle Ci skinów zrobiłem i jeszcze nie umiem robić skinów !? :(

Masz tutaj. :(

slyszales co powiedzialem przerobic tamtego skina nie musisz jak nie chcesz robic przeciez sa inni jak masz problem to nie rob P.S. wolabym zeby w losy nie byly takie jak ty robisz tylko chce mozna powiedziec twarz ctsg z czarnymi oczami i czarnymi wlosami

Opublikowano

kurwa to sobie sam rob ciołku

Oni chcą ci pomóc pełno prać ci robią a ty odpierdalasz jakieś gówno matole ogarnij samca

nie regulaminowa sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...