Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking Multi-botting [pytanie]

smyk440

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zapytać tych którzy botują więcej niż jedną postaciąna raz na jednym kompie:

pierwsze ważniejsze pytanie:

-Czy nie dali wam bana na bota za to że macie więcej botów na jednym komputerze.

Pytam gdyż na agbocie tak mi się stało że za botowanie kilkoma postaciami dostałem bana na bota a niechciałbym żeby tak się stało ze srokingiem

-jeśli gracie to fajnie działają dwa boty lub więcej??

-Czy dostał już ktoś bana na srokinga??

!!!Pamiętajcie nie chodzi mi o to czy dostaliście bana na postać tylko czy na bota(srokinga)!!!

POZDRAWIAM

Admin Cienia
Opublikowano

Ja od już dłuższego czasu, botuje se czasem 3 i jak widać bana nie widać na choryzoncie, myślę że jeśli chodzi o multibotting sroking to nie masz się co obawiać.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dokładnie jak D&G tylko ze ja botce 2 :P a wiecie może czy sroking moze kupowac jakies drug speedy czy cos zeby uzyc ich jak bedzie biegl na spota w jangan cave?

sygna1o.jpg

Opublikowano

o ile wiem to ag jest free i nie wiem czy mozna na niego dostac bana :P a na srokingu ja mam 2 chary ciagle wlaczone na bocie i bana niema :P wiec raczej nie dostaneisz

Admin Cienia
Opublikowano
Dokładnie jak D&G tylko ze ja botce 2 :P a wiecie może czy sroking moze kupowac jakies drug speedy czy cos zeby uzyc ich jak bedzie biegl na spota w jangan cave?

Puki co sroking nie potrafi kupować ani używać drugów.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Dodaj nową pozycję...