Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Niewykrywalność Kbota.

Sekhmet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie do Was.

Dlaczego uważacie że Kbot jest niewykrywalny?

To że Ivan ma znajomości z BP? Hah...

Nie wiem co według Was ma Kbot a czego nie ma Valhalla/Biobot co go czyni takim cudem że wydawacie na niego kase?

Sam bocę na sporej ilości kont na Biobocie i Valhalli i nie mam bana.

Szanse na bana są mniej więcej równe, przecież Kbot nie ma jakiejś funkcji przez którą ekipa nie może zobaczyć że bocił przez 7dni non-stop.

Więc?

Uczeń
Opublikowano

Vallhalla jest darmowym bote dlatego, że ink pracuje nad nową wersją ADBota. Adbot został wykryty i wszyscy zostali pobanowani..

Kbot jest niewykrywalny tylko i wyłącznie dlatego, że jest crackiem do IBota i jest on bardziej wykrywalny od IBota.. Ibot ma swój kod którego BP nie złamało dlatego tak jest. Vallhalla jest zrobiona "na szybko" :D

Opublikowano

Vallhalla jest darmowym bote dlatego, że ink pracuje nad nową wersją ADBota. Adbot został wykryty i wszyscy zostali pobanowani..

Kbot jest niewykrywalny tylko i wyłącznie dlatego, że jest crackiem do IBota i jest on bardziej wykrywalny od IBota.. Ibot ma swój kod którego BP nie złamało dlatego tak jest. Vallhalla jest zrobiona "na szybko" :D

Przecież BP nie widzi kodu Ibota.

Bot ma wbudowany klient który łączy się z mapą i zbiera boxy.

Cały klient jest odpalony na komputerze na którym Ty to odpaliłeś więc IP jest różne więc BP nie może banować jak kiedyś na innym bocie.

BP nie widzi tego czy bocisz na vallhalli czy na Ibocie.

Opublikowano

KBot jest za kasę, więc dużo mniej ludzi go ma. Szczególnie te takie dzieci, których jest dużo w różnych grach.

Jeśli coś sprzedają za pieniądze to znaczy, że mają dobry produkt, a nie jakieś śmieci dostępne w internecie.

Opublikowano

ja jednego nie rozumie czemu wszczyscy piszą że kbot zbiera szybciej boxy , jak ludzie niektórzy co posiadają kbota a zbierają mniej odemnie albo równo jak ja , a mam vallhale ....

zamierzam kupić kbota aby to sprawdzić oraz w paru kwestiach jeśli chodzi o bocenie kbot jest lepszy niż biobot

NJxbd4x.png

Opublikowano

Po pierwsze myślę, że kbot działa na innej zasadzie niż np.biobot

Po drugie hmm...kurde sam nie wiem ale na kbocie lecę np. kilka dni i nic na biobocie czy czymś innym kilka dni i ban .

Zbieram te zielone .

obrazek2z.png

Opublikowano

Kbot zbiera szybciej niż biobot, ale vallaha robi mu niezłą konkurencję.

Natomiast vallaha JUŻ DAWNO ZOSTAŁA WYKRYTA, (jak wszystkie boty od INK)

Dlaczego uważacie że Kbot jest niewykrywalny?

To że Ivan ma znajomości z BP? Hah...

Owszem, właśnie dlatego,

Uczeń
Opublikowano

Przecież BP nie widzi kodu Ibota.

Bot ma wbudowany klient który łączy się z mapą i zbiera boxy.

Cały klient jest odpalony na komputerze na którym Ty to odpaliłeś więc IP jest różne więc BP nie może banować jak kiedyś na innym bocie.

BP nie widzi tego czy bocisz na vallhalli czy na Ibocie.

Nie wiem czy Ty jesteś ślepy czy ja.. Ale nie widzę żebym gdzieś napisał, że BP widzi kod IBota.. A Vallhalla jest na podstawie ADbota więc dlatego jest wykrywalna..

Opublikowano

Nie wiem czy Ty jesteś ślepy czy ja.. Ale nie widzę żebym gdzieś napisał, że BP widzi kod IBota.. A Vallhalla jest na podstawie ADbota więc dlatego jest wykrywalna..

Mylisz sie, valhalla byla pisana na source FDBota chyba.

Kbot zbiera szybciej niż biobot, ale vallaha robi mu niezłą konkurencję.

Natomiast vallaha JUŻ DAWNO ZOSTAŁA WYKRYTA, (jak wszystkie boty od INK)

Owszem, właśnie dlatego,

A PushBot, A Profesional Helper Tool?

IBot nie ma prawie zadnych zabezpieczen przed rozkodowaniem, z tego co sylszalem.

@Edit

Tak wogle pusc oba boty podczas kontroli, i zobacz roznice :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano
IBot nie ma prawie zadnych zabezpieczen przed rozkodowaniem, z tego co sylszalem.

Dlatego wychodzą do niego cracki.

Za pushbota można dostać bana, jak długo na nim jedziesz. NIe jedna osoba po ubiciu 300 bb straciła konto

a profesional helper tools to głównie hax, a bp olewa cziterów ściga botuserów

Opublikowano

"Sam jestem haxem, wiem najlepiej ^^"

KBot zbiera najszybciej, i to On jest crackiem IBota, duużo tańszy, różnica powalająca...

Poza tym rewelacyjnie robi GG, jedyne czego nie ma, to zbierania surowców ;p

Sam polecam KBota, konto ma 13 dni i vega pół FE, design najnowszy.

WARTO!

:)

za duża sygnatura

Uczeń
Opublikowano

Mylisz sie, valhalla byla pisana na source FDBota chyba.

Zanim napiszesz, że się mylę to dowiedz się na jakim kodzie był pisany FDBot.. Na kodzie od ADBota, więc vallhalla też jest na tej podstawie ;d

IBot jest pisany w java(raczej był teraz się nim nie interesuje...) ale tu chodzi o serwer z licencjami .. Abyś mógł go używać.

Opublikowano

Kb bot jest niewykrywalny dlatego jest płatny wdłg mnie ci ruscy napisali po 1 dobrego bota po 2 dobrze go zabespieczyli nie wiem czy tak dobrze skoro cracka podobno można do niego zrobić w 30 min

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Po pierwsze to ruscy od Kbot-a go nie napisali, tylko zrobili cracka do Ibota i zmienili nazwe.. te boty różnią się tylko tym, że Ibot aktualizuje się sam i imo dlatego jest lepszy. Mam oba kupione i nie ma żadnej różnicy w zbieraniu boxów.

ref

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ibot GG - 1 m-ce 80 zł

Kbot GG - dożywocie 85 zł (jeśli umiesz korzystać z tłumacza google to 60 ;] )

Różnice :

- Nazwa

- Wydawca

a BP i tak ma w dup.. kto lata a kto nie :)

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Według mnie to te wszystkie boty to jedno i to samo. Nie ma znaczenia na czym latasz.

Według mnie kbot jest już wykrywalny bo dużo osób przez niego straciło już konto znam takie osoby. I wydaje mi się że to nie ma znaczenia:)

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

ładny odkop :P

co do wykrywalności:

mam konto od zera zrobione na biobocie : 850mln pd, fe, 28pp, zawsze full ammo, nie mam nawet ostrzeżenia

kbota kupiłem dopiero wczoraj, ale różnica w zbieraniu niestety jest spora , kbot przez 5,5h uzbierał ponad 17k uri, Biobot ostatnio 2tys na godzine nawet nie moze u mnie uzbierać, co prawda kbotem tylko boxy a na bio jeszcze streunerki lecą ale i tak spora róznica jest

Opublikowano

@ pukaczyna

Nawet tyle ang nie znać żeby Kbota kupić? No weź ;/

Ja wiem? Kbot jak dla mnie jest po prostu zajebistym botem, który daje mi możliwość prawie darmowej zabawy w tak świetną ale jakże drogą grę... A czy wykrywalny? Jak dostaniesz bana/warna to się dowiesz na 100% że tak, bo pewności że nie na 100% nie ma nigdy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...