Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam cracka

kiele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam szukam cracka do ibota 3.06 szukałem wszedzie instalowałem kombinowałem ale i tak nie ma nic ... macie do niego cracka?

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Opublikowano

Nie ma tutaj takiego cracka o.O

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Nie ma i raczej nie bedzie ZA DARMO cracka do Ibota.. kup sobie Kbota za 20zł i masz spokój..

ref

Opublikowano

Tak może i jest ale on nie działa... On służy do wykradania kont...

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Nie a czemu by miała boleć:P

Bo wstawianie i wszelkie tematy dotyczące cracków/warezu piractwa są na MPC zabronione.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Bo wstawianie i wszelkie tematy dotyczące cracków/warezu piractwa są na MPC zabronione.

Powinny zostać w końcu wprowadzone jakieś nagrody na wstawianie cracków na forum.

Opublikowano

ja mam cracka jesli chcecie pisac gg :12429782 daje go za free nie ma zadnych wirusow (ma 1 win 32 cost tam cos tam)

zbieram -

Opublikowano

ja mam cracka jesli chcecie pisac gg :12429782 daje go za free nie ma zadnych wirusow (ma 1 win 32 cost tam cos tam)

od 13 latka to bym się bał wziąść 1 grosza

Opublikowano

wiesz jest takie powiedzenie " za darmo umarło " teraz to za darmo można iść do paki lub na ulicy dostać w pysk za to że się żyje.

Opublikowano

trochę to dziwne zwłaszcza że forum to

multi player cheats

NJxbd4x.png

Opublikowano

hahahaha wiedzialem ze mnie te dzieci neo z mpc zplusuja xD ja mam wyjebane na te plusy minusy, a wy tak byscie nie spamili "dajcie cracka prosze, prosze, porsze" sami se kurwa zrobcie :D i dawac mi te plusy jak chcecie :D

edit@ no widze ze juz wam ladnie idzie z plusami prosze wiecej dawac :D

1297588128-U90533.png

Opublikowano

trochę to dziwne zwłaszcza że forum to

multi player cheats

Posłuchaj... Multi Player Cheats.... multi plajer czits.... multi plajer czits.... multi plajer - gry wieloosobowe czits - cheaty, bugi, boty.

To forum do wstawiania botów czy cheatów, opisywania bugów do gier a nie do wstawiania cracków... po za tym aby było po problemie...

sami róbcie sobie cracki... a nie tylko prosić potraficie

Opublikowano

Nie śmiejcie się z tego że coś co jest darmowe , musi być złe. Wiele rzeczy jest tańszych i są o wiele lepsze od tych droższych , pozłacanych itd.

Co do cracka : Jest , sam go posiadam i używam. Ibot 3.05 GG sprawuje się bardzo dobrze iten crack od mirka nie jest wcale do niczego(sam go posiadam).

Btw. Tak , w dzisijszych czasach żeczywiscie trudno o cos zarazem taniego i dobrego <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...