Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Internet się wyłacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich:D Mam problem z CA. Gdy włączę CA wszystko się dobrze ładuje ale po zalogowaniu się i wybraniu servera Internet się wyłącza;/ Mój system to Windows Vista a podłączam się modemem Sagem F@ast 800 ale podłączam się przez Internet ADSL ponieważ nie umiem zainstalować Neostrady. Proszę o pomoc Pozdrawiam Gotyk:)

)

Zbieram minusy!! Jeśli pomogłem daj -! Jeśli nie pomogłem daj -!!

Opublikowano

Ale co ma CA do rozłączania się internetu ?

Gdzieś masz przebicie lub kabelki nie łączą i masz taki efekt.

9368_gold.png

Opublikowano (edytowane)

To ty masz zawsze problem z combatem przypomnę ci twój post że ci wzrasta zużycie pamienci ram czy tam procesora jak nawet wyłanczasz combata moje zdanie jesrt takie jesteś słabym graczem i po prostu szukasz wytłumaczenia na swoją lipnom grę ale ja ci powiem tak twój czas nadejdzie graj dalej napierdalaj omy nie FT a będziesz PRO takie jest moje zanie na ten temat( tak wogólę neostrady nie czeba instalować jak masz jakiś problem wpisujesz tak http://192.168.1.1/ hasło jak nie zmieniałeś admin tak samo nic tam sobie zmieniasz IP włanczasz wyłanczasz Wifi i tp)

Omek sry ale co on za bzdury pisze dziecko NEO

//Enzil

Nie obrażaj...

Edytowane przez Enzil
Opublikowano (edytowane)

Ale jak mam niby napierda*ać jak sie zaloguje i mi sie internet Wyłącza i Omek to nie DZiecko Neo tylko ty czytaj mój porblem!!!!

Edytowane przez GotykPL

Zbieram minusy!! Jeśli pomogłem daj -! Jeśli nie pomogłem daj -!!

Opublikowano

Ale jak mam niby napierda*ać jak sie zaloguje i mi sie internet Wyłącza i Omek to nie DZiecko Neo tylko ty czytaj mój porblem!!!!

właśnie to ty czytaj dobrze post użytkownika nie nazwał Omka dzieckiem neo ...

a co do tematu zadzwoń do operatora może masz jakieś konserwacje albo internet gdzieś w kabelkach nie łączy

ja mam LIVE BOX z neostrady u babci i mi wszystko ładnie działa i nie mam problemów

Opublikowano

a przez Router będzie mi lepiej chodzić CA?

No raczej nie prędkość neta jest taka sama.

,,Ktoś musi być ostatni żeby ktoś mógł być pierwszy"

Opublikowano (edytowane)

Przez kaebel najlepiej chodzi napisz jakom masz neostradę jakiego masz kompa gembostera masz? (teraz jest wersja beta BARDZOdobra ) i może ci pomożemy :) Jeszcze jedno z 10 Mb na kablu przez laivbox na netbuku mam z 3 Mb lol oczywiscie przez Wifi LOL Józek nie da ruje ci tej nocy :)

Edytowane przez tomek@