Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ZSZC ID & CHARNAME LIST (XLS FORMAT): Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

ZSZC GAMESERVERS: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

ZSZC SERVER.CFG (FOR SERVERFILES): Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

ZSZC SMC PICS: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

ZSZC REFERENCE DATABASE (Works only with MSSQL 2008//SMC WORKING WITH THIS DB// ID: admin PW: 123 SSNumber2: 123): Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

ZSZC SERVERLIST WITH SOURCE CODE (Coded by b3nc0 and NoEx): Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

ZSZC PK2 PATCHER SOURCE CODE: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

ZSZC IP & VERSION CHANGE TOOL: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

ZSZC Complete working GameServer (Edit the server.cfg yourself, it doesnt fit to your certification I guess):Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

Cracked GateWayServer by Chernobyl and CraYu: http://www.multiupload.com/290VAQHJ24

JOYMAX LATEST SMC: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

JOYMAX PK2 TOOLS: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

SrStats Website without tools:

Link by LordyK: http://www.mediafire...zn61aw355fyucws

linki z elitepvpers.

Postanowiłem udostępnić te pliki ze względu że każdy ma prawo je znać.

Po głębszej zabawię udało się uruchomić serwer , stworzyć postać lecz od razu dostajemy GMa i nie wiadomo jak to zmienić.

Nie będę się rozpisywać bo jeszcze sam dobrze nie znam się na tych plikach :)

Pliki umieszczone przez loverth'a.

Pozdrawiam

Edytowane przez Smalt
random.jpg

Opublikowano

napisałem że linki z elitepvpers ;p, a wracając do tematu nie powiedziałem że ja włączyłem serwer a kolesie z Valentine Silkroad, były pokazane ss'y.

random.jpg