Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co z tym kbotem?

Pedobearek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy go maja i sie nim jaraja, jak to duzy uri wyciskają, a ja nadal nie znalazlem cracka. Co jest kur*a? Nagle wszyscy tacy uczciwi i na licencji jadą??

Podajcie mi go pls.

Opublikowano

tak wiekszosc ma licencje (to nie forum dla malych dzieci;) a cracka nie znajdzierz bo obecnie nie ma zadnego publicznego za free (jedynie szymon na forum ma ale daje tylko wybranym osoba)

Opublikowano

Pisz do szymona, może Ci da. Dał tym, którzy byli w private zanim combo zaczął spamować.

Po kolejnych banach za darmowe boty wiele osób postanowiło wydać całe jebane 20zł i kupić 12letnią licencję na KBota. Może ci się to wydawać dziwne, ale on zbiera boxy szybciej niż te darmowe boty.

Opublikowano

Pisz do szymona, może Ci da. Dał tym, którzy byli w private zanim combo zaczął spamować.

Po kolejnych banach za darmowe boty wiele osób postanowiło wydać całe jebane 20zł i kupić 12letnią licencję na KBota. Może ci się to wydawać dziwne, ale on zbiera boxy szybciej niż te darmowe boty.

Dlaaczego nuby zescie sie mnie uczepili.

A meitn, tez spawmoal, a przed nami? Tez...

Tak wogle to forum nei popiera piractwa.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

tak wiekszosc ma licencje (to nie forum dla malych dzieci;) a cracka nie znajdzierz bo obecnie nie ma zadnego publicznego za free (jedynie szymon na forum ma ale daje tylko wybranym osoba)

Najpierw powiedz mi skad wezme konto bankowe zeby zaplacic za glupiego bota -.-

@Noob

nie pierdol. Jak wszyscy uploadowali pirackie minecrafty to bylo ok ?? Najwyrazniej tak, bo jakos nie kasowali tych tematow, nawet kokosz zapierdalal na piracie.

Opublikowano

Pedober kurwa zamknij morde bo nawet nie wiesz jak się to robi a już drzesz ryja o konto bankowe. Kup se PSC za 20 zł i zapłać ruskowi. Ale zapewne masz 10 lat więc mama nie da ;]

Opublikowano

Na chuj ci konto bankowe? Idziesz do sklepu, kupujesz PSC/Ukash za 20zł. Piszesz na skype do dealera KBota, dajesz mu wszystkie potrzebne dane w tym pin z kuponu i masz licencję bez GG do 2023 roku.

Opublikowano

Maggot ... po huj ci konto bankowe...

LOL

Kup sobie PSC! I kbotik.com, bo tam najtaniej, piszesz do dostępnego sprzedawcy na skypie i kupujesz. (wreszcie zaszpanujesz piątką z angielskiego).

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

takie pytanie jeśli mam jedno konto i gram na kilku serwerach to na kbocie mogę włączyć tak że gram na obu na raz ? , tak robię na vallhali

NJxbd4x.png

Opublikowano

(...)Kup sobie PSC! I kbotik.com, bo tam najtaniej, piszesz do dostępnego sprzedawcy na skypie i kupujesz. (wreszcie zaszpanujesz piątką z angielskiego).

Nie mam piatki ,mam szostke .

Ekhm to jest glupie. Mam wydac 20 zl na licencje, pieprzyć^^ się z żabkami itp. ale ja nawet nie wiem czy bedzie mi sie chcialo grac w darkorbit i nie wiem czy bede mogl go puszczac na kompie dluzej niz siedze.

Musze najpierw zrobic sobie jakies normalne konto, nie chce zaczynac na platnym bocie od feniksa, bo moze sie rozmysle... wiem wiem, 20 zl to malo, ale jesli bede chcial sobie cos normalnego kupic, to kazdy grosz sie liczy, nie jestem rozpieszczonym bachorem co dostaje 100 zl co miesiac i nie ma co z kasa robic.

Opublikowano

Nie mam piatki ,mam szostke .

Ekhm to jest glupie. Mam wydac 20 zl na licencje, pieprzyć^^ się z żabkami itp. ale ja nawet nie wiem czy bedzie mi sie chcialo grac w darkorbit i nie wiem czy bede mogl go puszczac na kompie dluzej niz siedze.

Musze najpierw zrobic sobie jakies normalne konto, nie chce zaczynac na platnym bocie od feniksa, bo moze sie rozmysle... wiem wiem, 20 zl to malo, ale jesli bede chcial sobie cos normalnego kupic, to kazdy grosz sie liczy, nie jestem rozpieszczonym bachorem co dostaje 100 zl co miesiac i nie ma co z kasa robic.

Zawsze możesz wybocić niezłe konto nawet jeśli nie bedzie Ci się chciało grać i opchnąć na allegro. Za 1 euro przeniesiesz licencję na nowe konto, stare sprzedasz a będziesz bocił kolejne. Jeszcze zarobisz na tym KBocie :D

Opublikowano

Zawsze możesz wybocić niezłe konto nawet jeśli nie bedzie Ci się chciało grać i opchnąć na allegro. Za 1 euro przeniesiesz licencję na nowe konto, stare sprzedasz a będziesz bocił kolejne. Jeszcze zarobisz na tym KBocie :D

Piszesz tak, jakby bocilo sie te niezle konto 1 dzien. Dobre konto trzeba miesiącami... drozszy bedzie w tym momencie zmarnowany prąd niż cena za konto. Glupi pomysl.

Zastanowie sie...

moze najpierw zaczne na jakims darmowym bocie. Podajcie mi najlepszego. Zajrzalem do centrum pomocy, ale nie moglem sie zdecydowac, a zreszta nie dzialaly mi.

Opublikowano

Za darmowego dostaniesz zaraz bana.. a dobrego konto się nie boci miesiącami.. 2-3 tyg max..

ref

Opublikowano

biobot , a od czego sa dedyki hakniesz jakiegos i nie musisz placic tyle za prad .

30dni = 720h

720h x 3k uri = 2160k = 2kk uri wiec to ci napewno starczy na fe z pp ;)

up byles szybszy ;P

Opublikowano

Haha Ty się martwisz o prąd człowiekiu -.-. Powiedz mi w jakim ty wieku żyjesz?

ŞžΘġÜŋ

MMO PL1

18706.png

Opublikowano

Prąd, prąd. Przecież i tak pewnie komp chodzi ci cały dzień (nie mówię o nocy), więc w czym problem?

Hehe dokładnie Prąd ;p Najwiekszy problem na świecie ;DDD

Sory za OT ;]

ŞžΘġÜŋ

MMO PL1

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...