Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam taki problem z serwerem on jest cały czas online! Gdy klikam stop lub restart nadal nie działa bo jest cały czas włączony , nawet jak chce wejść na serwer to pisze cały czas login in .. i tak mogę czekać godzinami i tak nie wejdzie pisałem go support i dalej nie odp . I jeszcze klikałem Przywróć serwer do domyślnej konfiguracji i nie działa dalej jest online :/ , i dalej jest login in.. będę bardzo wdzięczny tak ktoś mi pomoże.Jest możliwości dostania Vipa na moim serwerze :) i wiadomo Wielkiego + . Serwer kupiłem od GamePix.pl :> .

Opublikowano

Wpisałeś dobre ip? Spróbój wejść na serwer poprzez wpisanie ip, a nie przez kopiowanie. Wpisz manualnie, jeżeli to nie zadziała opisz czy masz jakiś bukkit i pluginy.

classic-76561198003869963.png

Opublikowano

Nie działa nadal :/ po pierwsze nie mam żadnych pluginów :/ też myślałem że to przez pluginy ale skoro ich nie mam :/ i nie mogę dać stop serwera ani resetować czyli coś jest z hostingiem ;/ wgl cały czas jest włączony i nic nie mogę zrobić tak jak by się zawiesił ;/ . Nie wiem co zrobić 5 dzień :( i dalej nie działa ;/

Opublikowano

Najlepszym rozwiazaniem jest napisanie do supportu. Przez to ze sie tak zawiesil tracisz kase przeciez.

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Jak jak myślisz pisałem i nic :( wakacje są przecież :/ dlatego pisze na (mpc forum) może ktoś coś wie :) a na pewno ktoś coś wie znam ludzi z mpc forum dużo osób wykształconych jest ;) wiec pisze tu :)

Opublikowano

tak robiłem wszystko ;/ i nic nawet gracze nie mogą wejść :( poczekam najwyżej do jutra może w poniedziałek pracują :( dzięki wam że chociaż mieliście takie coś do wypowiedzenia :( jak coś to zapraszam was na mój serwer jak będzie działa ip to : Aby się połączyć wpisz adres serwera: 94.231.3.43:17240 Typ gry: minecraft :)