Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam dość nie typową prośbę. Pewnie uznacie, że jestem jakaś zacofana itp ale tak nie jest tylko, że nie jestem pewna skąd mam ściągać cabala . Wchodzę na : http://www.cabal.com/main i naciskam na Download później na Clienta Cabala i go ściągam .

Stąd mam go ściągać ? Bo jak włączam grę to wyskakuje, że nie mogę połączyć się z serwerem a jak ściągnęłam Manual patch to jest to samo. Jak będzie ktoś na tyle miły i powie jak on to zrobił i mu all działa to będę bardzo wdzięczna . Najlepiej niech poda z jakiej strony ściągnął to i tamto . :unsure:

Opublikowano

Ale antywira odinstalowałam ... Jeszcze raz ściągnęłam i jest to samo. W pewnych tematach poczytałam, że można dopisać jakiś ''husky''... ale ja nie wiem jak. Omg z tym cabalem są same problemy . xD

Opublikowano

nie wiem, co masz, ale jak teraz sprobowalem to zalaczylo bez problemu, wystarczylo sie zalogowac wlaczyc i transfer idzie ;p

jesli by ci sie nie udalo, to bym chetnie do neta wrzucil, ale u mnie to troche trwa, wrzucanie pliku 700MB trwalo u mnie kolo 6 godzin :( ale moglbym pozniej poprobowac ;P

lub poszukaj na stronach do ktorych masz zaufanie, moze ktos wczesniej wrzucil to na jakis serwer i dal linki na forum (sproboj poszukac na exsite.pl lub na peb.pl [ja przewaznie tam sprawdzam jak cos potrzebuje])

jak sie nie uda to napisz to od jutra rana moge zaczac wrzucac na serwer spakowanego clienta, skan takze moge zrobic nawet kilkoma antywirami itp

Opublikowano

proboj co jakies, powiedzmy 10 min probowac zalaczac plik, najlepiej wieczorem tak po 22-23 albo rano bo wtedy dosc malo ludzi jest na serwie i mniejsze lagi spowodowane chwilowym obciazeniem serwera

lub sciagnij program JDownloader i wklej link do cabala do niego, wlacz odswiezanie co 5 min i wlacz play, jesli sie nie zalaczy za 5 min samo sproboje jeszcze raz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...