Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRZESTROGA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialem was poinformowac ze w najnowszej instalce jakims cudem wgrany jest keyloger ...moje zapora wewnetrzna i zewnetrza go wykryla i 2 inne programy ..po zainstalowaniu pojawij sie tez wpis w rejestrze o zainstalowaniu keya...ja juz drugi raz chcialem sciagnac instalke bo wczesniejsza mi sie gdzies zapodziala i jak tylko zainstalowalem ca i pierwszy raz wszedlem na konto to wyskoczyl mi komunikat ze ktos jest zalogowany na moim koncie na innym komputereze..zrobilem reinstala combata i zmiane hasla i tez nic nie pomoglo...dalek ktos wchodzi mi na konto...

ale wyprzedzam wasze pytania i odpowiadam..ze jestem swiezo po reinstalu systemu i gruntownym skanie przez informatyka i przez najlepszy platny antywir i mam wlaczona zapore sieciowa zewnetrzna...

takze trzeba cos z tym fantem zrobic..ja nie mam pojecia co bo przeciez to wydaje sie smieszne ze combat w swojej grze uzywa takich rzeczy ale z tego co slyszalem za aktualizowanie instalki ca odpowiedzialni sa inni informatycy..

Opublikowano

tak z oficjalnej strony ca nie ma innej opcji...

Przeciez to nie mozliwe, ze nexon key-a wcisnal do instalki...jakby chcieli twoje passy to nie musza uzywac keylogera xD

Opublikowano

no oczywiscie ale przeciez nexon kiedys pisal ze inni programisci sa odpowiedzialni za aktualizowanie oficjalnej instalki ca...jak nie wierzysz to zacznij sciagac instalke sciagnij ad-ware in zobaczysz ze ci wykryje keya..zainstaluj i zobaczysz wpis w rejestrze ze na dysku zainstalowano keya pochodzenia combatarms...

Opublikowano

Dawniej jak zaglądałem do działu to chyba jakiś Zaveti robił temat że mu wira znalazło w instalce. To pewnie nic groźnego tylko masz zrypanego antywirka :P

2j3r5vn.png

Sygnaturka stworzona przeze mnie :p

Hym to ja -Matt-, oczekuję na kolejnego banna zapewne xD

@Omek

Walnij mi warna zawsze tego chciałeś tylko że trzymałem się regulaminu... :P

Opublikowano

ad-ware zapora sieciowa wykrywa mi keya ale na to bym przymknal oko ale jak zainstaluje ca to w rejestrze pojawia sie wpis ze zainstalowano keya pochodzenia combatarms i wlasniet o mi nie daje spokoju...bo w rejestrze mozna przeciez sprawdzi czy na dysku zainstalowane sa jakies programy szpiegowski...

Opublikowano (edytowane)

nie pierdol smótkow ja sciagalem niedawno CA i nadal mam konto to że masz hacki czy jakis syf na kompie to twoj problem a jak ci wykrywa wirusa to co kurwa masz pande czy co??

Zachwile bedzie że windows w instalce ma wirusy nie?

Edytowane przez hancocki
Opublikowano (edytowane)

Nie wciskaj ludziom kitu ! Nie może być w instalce key.W niektórych grach jak się ściąga instalkę wyskakuje ,że jest to wirus ,lecz jest on niegrozny... no i dlaczego miałby nexon dać wirusa w instalce -.- Autora chyba po*****?

Edytowane przez Diesiel

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Ogólnie możliwe,że twojemu PCkowi odbija ...

Tak jak kiedyś mojemu,że niby Mozilla to Trojan Backdoor...

Olej to i już .

9368_gold.png

Opublikowano

nie pierdol smótkow ja sciagalem niedawno CA i nadal mam konto to że masz hacki czy jakis syf na kompie to twoj problem a jak ci wykrywa wirusa to co kurwa masz pande czy co??

Zachwile bedzie że windows w instalce ma wirusy nie?

po pierwsye licz sie ze slowkami dziaciaku..jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia lub poprostu sie na tym nie znasz to zamknij pysk i graj sobie w tego combata....ja nie jestem takim nolifem jak ty ktroy sciaga kazdy nowy dodany hack na forum i testuje go wkur*iajac tym innym graczy....

temat cie nie dotyczy wiec morda w kubel...

a co do tematu to raczej korspekty to nie panda wiec bez przyczyny nie bedzie wykrywal wirusow..w sumie to temat mozna zamknac bo i tak nic nie zdzialamy ale ja wiem swoje..bo bez przyczyny bym tematu nie zakladal...

mozna zamknac..

Opublikowano (edytowane)

Mi np. antywirus(AVG 2011) usuwał ten downloader od CA tez z głównej sciągałem wykrywa mi trojana o.O

wiec byłem zmuszony sciagac z innej stronki <_<

Edytowane przez Akro Daniel
Opublikowano

No sam nie wiem.

Nie muszą używać key loga aby znać twoje acc.

Może ktoś dał instalke + key logger , a to nie z strony Nexona .

Jakiś przewał ??

Nie miałeś jakiś "nx hacków " ??

Może to ci wykryło ?

PS.Może tym nexon chciał sprawdzić ci kompa jakoś :D

Oni ci go skanują , kiedy nawet otym nie wiesz.

Opublikowano

po pierwsye licz sie ze slowkami dziaciaku..jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia lub poprostu sie na tym nie znasz to zamknij pysk i graj sobie w tego combata....ja nie jestem takim nolifem jak ty ktroy sciaga kazdy nowy dodany hack na forum i testuje go wkur*iajac tym innym graczy....

temat cie nie dotyczy wiec morda w kubel...

a co do tematu to raczej korspekty to nie panda wiec bez przyczyny nie bedzie wykrywal wirusow..w sumie to temat mozna zamknac bo i tak nic nie zdzialamy ale ja wiem swoje..bo bez przyczyny bym tematu nie zakladal...

mozna zamknac..

tak jak mówiłem olej :D

Ok zamykam na zgodę autora

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...