Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Statek

ominges

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz mieć maksymalną ilość laserów LF3 na statku.

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

gówno prawda ja mam np full mp1 i też tak mam ....

albo na drugim koncie mam prawie full lf3 i jedno mp1

NJxbd4x.png

Opublikowano

Te BB bez laserów to są słabe statki, nie wypełnione laserami. Jeśli się nie mylę, musisz mieć na statku full laserów (BB - 7).

Opublikowano

@UP Dobry gracz by cię BigBoyem zjechał i byś płakał...

Trzeba mieć maksymalną ilość LF3 na statku... ;p

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Seba czytaj dobrze... Ja nie piszę, że BB to słaby statek, ale ten, który nie ma tych laserów jest słaby. A BB i tak bym uciekł... Nawet na bitewnej, jakby 1v1, to empka i uciekać, portal i jestem... BB nigdy nie dał by mnie rady ubić, na pewno nie na naszym serwie :)

Opublikowano (edytowane)

seba nie wiesz nie pisz , jak jest max lf3 to inny kolorek a te lasery sa od full mp1 na statku

Edytowane przez zaid
Opublikowano

Seba czytaj dobrze... Ja nie piszę, że BB to słaby statek, ale ten, który nie ma tych laserów jest słaby. A BB i tak bym uciekł... Nawet na bitewnej, jakby 1v1, to empka i uciekać, portal i jestem... BB nigdy nie dał by mnie rady ubić, na pewno nie na naszym serwie :)

Gdybyś się wdał w walkę to nie zdziw się jak cię BB rozwali (no może nie BB flax, ale jakiś mocniejszy :P). Zawsze może dokupować nowe, szczególnie jeśli używa toola :)

Na "naszym" serwerze też może cię ubić, szczególnie jeśli za nim lecą 3 golce fe :D

@Topic

Jak włożysz full lf3 to na pewno będziesz miał taki wygląd. Sam nie pamiętam, czy to musi być full laserów, czy full lf3, ale jak będziesz miał max lf3 to na pewno zadziała :D

Opublikowano

Gdybyś się wdał w walkę to nie zdziw się jak cię BB rozwali (no może nie BB flax, ale jakiś mocniejszy :P). Zawsze może dokupować nowe, szczególnie jeśli używa toola :)

Na "naszym" serwerze też może cię ubić, szczególnie jeśli za nim lecą 3 golce fe :D

@Topic

Jak włożysz full lf3 to na pewno będziesz miał taki wygląd. Sam nie pamiętam, czy to musi być full laserów, czy full lf3, ale jak będziesz miał max lf3 to na pewno zadziała :D

Ja mówię o 1v1 ;]

Opublikowano

Sa 3 wyglady tego typu.

Jeden jest gdy jest mniej niz max laserow na statku.

2 z kilkoma laserami, jest gdy Full MP1 jest, a 3 gdy jest przynajmniej jedno LF2 lub cos lepszego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...