Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Perfekcyjny Sniper!

Kondzio56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik nie jest zły, powinieneś zatytułować go "Snipier - moja pierwsze klasa w WR" bo gracze doświadczeni w grze przerzucający się na tą klasę z innych 95% twoich rad już znają. To było tyle krytyki, szkoda że nie było go jak był mi potrzebny w początkowych okresach gry.

+ się należy

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

@2Up

Aw50f to bron, do ktorej trzeba miec skilla ( chociaz zalezy gdzie uzywasz). Jesli chodzi o cqc/uo to masz racje. Jest wyczepiscie prosto nia zabic. Ale jesli grasz na BG (pargona, thamugadi, engrene) to musisz UMIEC wyciagnac goscia z heli, to nie jest proste. Kazda bron ma swoje wady i zalety ( a aw50f w dodatku wku*** ludzi xD ) i musimy sie z tym pogodzic.

Mam aw50f, wiec wiem co pisze.

Ja osobiscie uwielbiam latac na engrene. Jak koles rozwali mnie stingerem pare razy dostaje szalu ( bez przesady, nie rozwalam klawiatury, poprostu sie wkurzam :P )

Gdybys mial aw50f, zmienilbys zdanie :) ( bo ja tez kiedys uzywalem stingera i lubilem nim rozwalac samoloty :ninja: )

Moje wyposaznie dla snipka:

screenshot048y.jpg

Mam jeszcze katane ale z piesciami szybciej sie biega.

A na 6 slot flash mina i binocular sie niedawno skonczyly :(

Opublikowano

Ja osobiście grałem prawie wszystkimi snajperkami (tymi najlepszymi) i powiem Wam, że AW50F było tą najlepszą.

Bardzo duży plus tej broni to duże dmg i dobra celność!

Ale niech każdy nią spróbuje grać i wtedy niech oceni :)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...