Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] EliteMT2 AP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gram na serwerze EliteMT2 i tutaj maksymalna liczba ap czyli INT / WIT / SIL / ZRE wynosi nie 90, a 125.

Punkty leca dalej po lewelu bodajze 90/100 ? W sensie ze nie jest tak jak bylo kiedys ze na 90 lvl punkty juz nie lecialy i dalo sie miec wymaksowane tylko 3 rzeczy.

Sęk w tym że nie mam pojęcia jak rozdać te punkty, jak ktos jest bardziej zaawansowany to niech mi pomoze.

Jestem slaby w metinie.

Gram ninja dagger i nie mam pojecia ktore skille wplywaja na jego sile.

4 miesiace temu (ostatni raz kiedy gralem na elitemt2) mialem wymaksowanie wit, sil, zre (wszystko na 90 czyli max. w tamtych czasach).

Pare dni temu wrocilem do gry i zauwazylem ta zmiane.

Co najbardziej wplywa na ninja dagger?

Zawsze sie zastanawialem czy int przy ninja dagger doda mi duzo przy atakach magicznych (truta).

Czy zrecznosc daje duzo daggerowi? Bo slyszalem ze archerowi tak ale nie jestem pewien co do daggera.

Mysle czy nie zresetowac punktow i nie wymaksowac do 125 sily i witalnosci. Wydaje mi sie ze to najodpowiedniejszy wybor.

Tylko nie wiem co mialbym maksowac dalej, bo nie mam pojecia czy ta inteligencja duzo by zmienila w mojej postaci.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Nic by ci to int nie dało bo tylko chmurka jest z int związana, maksuj wit, zr, sił.

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...