Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wytrzymam, lol2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gdyby to była ironia napewno bym to wyczuł

Coś słabo czujesz.

Od razu widać, że to ironia, a biedne dzieci nie zrozumiały.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja tobie współczuje.

Gdyby to była ironia napewno bym to wyczuł

Debilizm – dawny termin medyczny określający wrodzony stan upośledzenia umysłowego, który powoduje nieprzystosowanie społeczne lekkiego stopnia. Obecnie istnieje tendencja do wprowadzania zajęć korekcyjnych, przy intensywniejszym treningu poznawczym w dłuższym czasie osoby z upośledzeniem w stopniu lekkim osiągają podobne wyniki co osoby z przeciętnym IQ, więc jeszcze możesz to skorygować :( Przykro mi naprawde musisz mieć ciężkie życie. Na koniec jeszcze dodam fragmęt z "Klasyfikacji głupców profesora Wiszniewskiego":

"Głupiec zarozumiały: Głupiec pyszny i zarozumiały, choć z nader ograniczonym i słabiutkim rozumem, choć istny drobnowidz, zwykle do najtrudniejszych zrywa się rzeczy." Może ta ironia nie należała do najtrudniejszych ale niestety ty i tak miałeś z nią problemy, dlatego zaliczyłem ciebie do debilizmu bo żeby wejść na poziom ociężałości umysłowej musisz jeszcze troszke popracować.

Opublikowano

Debilizm – dawny termin medyczny określający wrodzony stan upośledzenia umysłowego, który powoduje nieprzystosowanie społeczne lekkiego stopnia. Obecnie istnieje tendencja do wprowadzania zajęć korekcyjnych, przy intensywniejszym treningu poznawczym w dłuższym czasie osoby z upośledzeniem w stopniu lekkim osiągają podobne wyniki co osoby z przeciętnym IQ, więc jeszcze możesz to skorygować :( Przykro mi naprawde musisz mieć ciężkie życie. Na koniec jeszcze dodam fragmęt z "Klasyfikacji głupców profesora Wiszniewskiego":

"Głupiec zarozumiały: Głupiec pyszny i zarozumiały, choć z nader ograniczonym i słabiutkim rozumem, choć istny drobnowidz, zwykle do najtrudniejszych zrywa się rzeczy." Może ta ironia nie należała do najtrudniejszych ale niestety ty i tak miałeś z nią problemy, dlatego zaliczyłem ciebie do debilizmu bo żeby wejść na poziom ociężałości umysłowej musisz jeszcze troszke popracować.

fragmęt ? fragmęt ? fragmęt ?

nie spamuj, kupuj

http://allegro.pl/trening-ortograficzny-pokonaj-dysortografie-cd-i1716296742.html

Pokonaj dysortografię ! Dasz rade !

63989389769756300986.png

Opublikowano

@up

Dzięki, chociaż w szkole mam za darmo takie lekcje i czasem korzystam( widocznie za mało :( )ale chyba bardziej przydał by mi się słownik języka polskiego bo nie mam wystarczającej elokwencja by wytłumaczyć ci twoją głupotę, dlatego w sumie skorzystałem z fragmENtów profesora Wiszniewskiego bo wydaje mi się że człowiek jak on ma większą wiedze ode mnie. Nie odpowiadaj mi już prosze bo nie mam czasu, ochoty a przede wszystkim motywacji na pierdolenie sie z jakiś randomem na forum.

Opublikowano

Twój post ma tyle sensu ile zupka chińska robiona w Niemczech.

Nie znasz nas wiec po cholere mówisz ze nigdy tego nie wiedzieliśmy. xD

Nie trzeba być dilerem zeby uznać to za idiotyczne i śmieszne,to ze marichuany sie nie wstrzykuje jest tak logiczne jak chodzenie do kosciola zeby sie modlić. :huh:

Twój temat jest bardziej debilniejszy od pytań w metinie na temat "Jak zdiąć napletek"

Przyda Ci się odpoczynek z pisaniem postów na 14 dni. Może wyzdrowiejesz.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...