Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej Mentolowe fajki - szukam.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jakie są najbardziej mentolowe fajki tylko błagam. nie slimy :)

Nie przepadam za paleniem normalnych fajek ale smakowe są ''pyszne'' xD

Z góry thx.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Polecam Elektorniczny papieros :)

Wezmiesz sb przy kupnie BARDZO MOCNO MENTOLOWY liquid :)

yyy nie dzieki bo pewnie jest w ch*j drogi i mam 15 lat i nie chce zeby rodzice wiedzieli ze popalam a jak sie spytają na co kase wydałem? :(

63989389769756300986.png

Opublikowano

Kup se niquitin :D to cie rodzice nie przyłapią . nie no żartowałem spróbuj LM zaje*** sam paliłem i są exstra a jak nie chcesz wydawac to zajaraj sobie trafke :D

Opublikowano

Nowe LM , są klikasz kulke przy ustniku i masz mentalowe,albo normalne ;) to zalezy czy chcesz.

ale to są slimy , nie chce slimów :(

Kup se niquitin :D to cie rodzice nie przyłapią . nie no żartowałem spróbuj LM zaje*** sam paliłem i są exstra a jak nie chcesz wydawac to zajaraj sobie trafke :D

przecież traWka jesst droższa od fajek, co ty pie*dolisz ??

63989389769756300986.png

Opublikowano

L.O.L ja kupywałem za 8-10 zł i jak było dobrze :D tylko dziewczyna się obraziła i dała mi Liścia za to ze jarałem :D :D

O czym ty mówisz ?

Nikt mi nie chce pomóc :(

63989389769756300986.png

Opublikowano

Polecam ci rzucić palenie ja tak zrobiłem i się z tego cieszę ,wgl w twoim wieku źle palić rozwój itp. Nie walę ci morałów, ale jeżeli już tak bardzo chcesz palić to kup sobie LM nowe, LM Zielone, Mallboro Frosty które najbardziej polecam.

Te nowe Lm to nie są slimy wiem, że mają niebieską paczkę i są kozackie.

bez linków

Opublikowano

Polecam ci rzucić palenie ja tak zrobiłem i się z tego cieszę ,wgl w twoim wieku źle palić rozwój itp. Nie walę ci morałów, ale jeżeli już tak bardzo chcesz palić to kup sobie LM nowe, LM Zielone, Mallboro Frosty które najbardziej polecam.

Przepraszam tato :(

A tak na serio, Palenie 2 fajek dziennie chyba aż tak bardzo mi nie zaszkodzi. :rolleyes:

63989389769756300986.png

Opublikowano

Najnowsze LM'y forward to nie są żadne slimy są zajebiste z pstrykaną kuleczką! Malboro robi jeszcze dobre mentolowe ;)

Opublikowano

Też tak zaczynałem kolego, a skończyłem na dwóch paczkach dziennie.Na szczęście znalazłem sobie lepsze zajęcia i jakoś pozbyłem się "nałogu".

bez linków

Opublikowano

Ty trawki nie paliłeś bo widać nie wiesz ile kosztuje

Opublikowano
A tak na serio, Palenie 2 fajek dziennie chyba aż tak bardzo mi nie zaszkodzi. :rolleyes:

Narazie 2 fajki, za kilka lat będzie 1-2 paczki dziennie...

fs_pc.png

Opublikowano

Bierz Zielone LMy.

a co mam powiedzieć w sklepie zeby takie dostać?

lm zielone poprosze ? :O

A wcześniej jak kupowałeś to jak mówiłeś ? LoL :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...