Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 000 zł na wydaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Jak muzyka.

Kup sobie perkusje albo gitare akustyczna /elektryczna zalezy od gustu.

Jedz w sierpniu na cook live music festival w Krakowie podajrze

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

ja ci proponuję:

Płytę grubsona, Czaić się na Battlefield 3 (Tylko edycja limitowana!), Assasins Creed Revelations.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ale słuchanie muzyki, czy granie na instrumentach ?...

Kup sobie jakiś instrument, lub płytkę z muzyka, zależne od gatunku jaki lubisz. :)

Opublikowano

Kup sobie jakiś sprzęt grający.Może jakaś konsola dla DJ początkującego?Fajna taka zabawka;0

http://allegro.pl/kontroler-tmc-2-kontroler-dj-vdj-virtualdj-od-lfx-i1714386512.html

+wzmacniacz jakiś:

http://allegro.pl/nowy-wzmacniacz-z-korekcja-mikrofonow-gw-fv-24h-i1726384348.html

+kolumny"

http://allegro.pl/kolumna-scienna-80w-klub-pub-kawiarnia-aerobik-fv-i1720315892.html

Naprawde fajna zabawa jest z takim czymś.W dodatku jak mieszkasz w bloku możesz powkurwiać sąsiadów B)

Opublikowano

Jak lubisz wpierdalać lody, to w szybkim przeliczeniu (1 gałka ~1.5zł) możesz zakupić ok. 1333 gałek. A jak nie lubisz, kase możesz przelać mi.

Opublikowano

Tak jak pisze dordo, jesli nie wiesz na co wydac to zbieraj, w rpzyszlosci napewno bedzie okazja cos fajnego zakupic, ale wtedy nie bedziesz mial pieniedzy bo wydasz teraz na pierdoly i tyle.

Sa wakacje, to ewentualnie wydaj na dziwki, koks, wodke i lasery.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Jak lubisz wpierdalać lody, to w szybkim przeliczeniu (1 gałka ~1.5zł) możesz zakupić ok. 1333 gałek. A jak nie lubisz, kase możesz przelać mi.

powiedz mi gdzie takie tanie lody sprzedają?

Opublikowano

Jakiś instrument.Kilka gierek.Nowe słuchawki,mikrofon.Jakieś płyty.Telefon komórkowy.Kartę pamięci.

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Opublikowano

ehhh ehhh ehhh;] nie wiem jak tam twoj wiek ale nie wydawaj tego, zostaw sobie na cos co ci sie moze pozniej przydac;] motor autko;] zarobisz wiecej kupisz lepsze;]

;]

Opublikowano

Skoro gry to polecam kupić w kurwe eSeM na PLu :O

taaa a potem bedzie plakal bo mu ktos konto z 5k sm zajebie haha ;x

jak masz slabego kompa to ja bym zmienil niektore podzespoly albo caly ;x

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...