Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ban tylko przy logowaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Otóż mam problem z banem. przez ostatni tydzień byłem na wakcajach i nie miałem dostępu do Ca. Dzisiaj wróciłemm , loguje się do gry i wyskakuje komunikat , że jestam zbanowany na perma przez administratora. Wchodzę więc na forum nexona, szukam siebie na listach zbanowanych oraz w raportach graczy, a tu wielkie zdziwienie: nie ma mojego nicku ani na liście zbanowanych (przeglądałem z ponad tygodnia), ani w żadnym raporcie gracza. O co chodzi z tym banem, jak się moge od niego odwoływać? Mój nick w grze to "PablosFromPl"

Edytowane przez PabloV3

Ponik 2012

Opublikowano

Tez Cie nie nigdzie nie widze...

Wiec tak:

Byb moze wylapales bana na jakies stare konto jak miales/masz brata ktory na tym kompie cisnal na hacku i to on dostal bana...

A jak wiesz nexon daje bany na adres karty sieciowej wiec nawet jak zalozysz nowe konto to bedziesz mial komunikat, ze konto zbanowane.Sprobuj zmienic adres karty sieciowej i daj znac czy to pomoglo.

Opublikowano

Gdzyba dal bana ma adres mac to na wszystkich kontach byłby ban? Bo moje n00b konto nie jest zbanowane

Ponik 2012

Opublikowano

Gdzyba dal bana ma adres mac to na wszystkich kontach byłby ban? Bo moje n00b konto nie jest zbanowane

Tzn ban jest na jedno konto ale jak masz bana na adres mac to z nie zbanowanego konta tez sie nie zalogujesz dopuki nie zmienisz adresu karty.

Opublikowano

Chyba od niedawna nexon wprowadził coś takiego że jeśli z tego komputera były logowane konta które dziś są zbannowane to nakładają blokade na konto - nie jest to bann, w użytkownikach zobaczysz że masz obok konta napis że jest aktywne - czyli nie ma banna. Niedługo wynajde na to sposób :P

2j3r5vn.png

Sygnaturka stworzona przeze mnie :p

Hym to ja -Matt-, oczekuję na kolejnego banna zapewne xD

@Omek

Walnij mi warna zawsze tego chciałeś tylko że trzymałem się regulaminu... :P

Opublikowano (edytowane)

Nie masz po co pisac ticketa jeśli to to o czym pisze

Dobra będziesz częścią mojego testu :P - wejdź w folder CA i usuń wszystko co znajduje się w C:/Nexon/Combat Arms/profiles/player.txt

Jeśli dalej masz banna to zresetuj jeszcze kompa

Jesli to działa to wszelkie prawa zastrzeżone :P

Edytowane przez Aroves

2j3r5vn.png

@Omek

Opublikowano (edytowane)

Chyba od niedawna nexon wprowadził coś takiego że jeśli z tego komputera były logowane konta które dziś są zbannowane to nakładają blokade na konto - nie jest to bann, w użytkownikach zobaczysz że masz obok konta napis że jest aktywne - czyli nie ma banna. Niedługo wynajde na to sposób :P

No np przyklad ze nexon daje takie blokady(w co watpie) to niby jak ty ja mozesz zdjac?

@down

Napisz tego ticketa i spytaj w nim za co masz bana i wszystkn sie wyjasni.

A mozesz sie zalogowac na inne acc?Bo jak nie to masz bana na MAC i zmien ten adres karty to bedziesz mogl grac.

A szansa, ze ci odblokuja jest bardzo mala ale mozesz sprobowac.

Edytowane przez Sivelt
Opublikowano

Po usunięciu player.text z profiles nadal wyświetla się komunikat o zbanowaniu.

Jest w ogóle jakaś szansa że odzyskam to konto ?

Ponik 2012

Opublikowano

Omg jak to nie ma po co pisać ?!

Pisz ticketa ...

Nie ma cię na listach zbanowanych,nie ma na ciebie raporta więc coś jest tutaj nie tak .

Napiszesz to się dowiesz

9368_gold.png

Opublikowano

OMG nie miałeś usunąć całego pliku tylko jego zawartość... I po tym wyłączyć i włączyć kompa.

Ticketa mimo wszystko możesz wysłać chcociaz jeśli to to co ja mam to Ci odpiszą mniej więcej wal się :P

2j3r5vn.png

@Omek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...