Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się zapytać ludzi którzy dropają riby w m3 , na jakim lev najszybciej z 2x lotem leci ? bo mam 20 lev i cienko po 3h dropie i nic;/ prosze o pomoc

Z gory danke..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiesz, każdy wraz zemną ( ja bez 2x dropu) dropia tam riby na niedźwiedziach oczywiście na 17lv, 17 najlepszy do ribków,

Pozdro!

Opublikowano

ribi 20 ezoty z dobrym eq na 1 lvl leci jeden wiem bo na 12 expiłem eq +9 i na ezotki ; P metalem ;d

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano (edytowane)

ribi 20 ezoty z dobrym eq na 1 lvl leci jeden wiem bo na 12 expiłem eq +9 i na ezotki ; P metalem ;d

No jasne... A co ma do tego lvl... Ja polecam Ci kupić rękawice złodzieja i iść na wężowe pole

Stary temat, ale się chyba nic nie zmieniło:

To jest ukryta treść, proszę

A i jeszcze coś... kiedyś grałem na PL'u wojem body... miałem co prawda eq +9 i 35 lvl... Boja oczywiście też. Poszedłem na ezoty u żóltych ( Te spoty przed wejściem do atlantydy ) Zatrudniłem lurka, dałem na równy ( Mi nie chodziło o exp )

Zakupiłem rękawice złodzieja i w ciągu jednego dnia, tj. około 7 godzin grania miałem 12 ribów... To nie jest żart... Wbiłem wtedy chyba 37 lvl i już potem tak nie leciały

Edytowane przez XTheX
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...