Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Refflinki co i jak

PókiCo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki że to wykonałeś dla, nas sam nie wiedziałem o tym więc dam Lubie to :D

1233l.gif Jeżeli, masz jakąś sprawę, zapraszam na pw!

1233l.gif | Member |

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

wiem nie ogarnąłem już mam te 975rp teraz czas na 200kont? xD ale jeszcze takie pytanko skórka naganiacz to po prostu skórka obojętnie jaka do obojętnie jakiego bohatera? Po prostu wybieramy sobie jakąś skórkę dla danej postaci?

Opublikowano

wiem nie ogarnąłem już mam te 975rp teraz czas na 200kont? xD ale jeszcze takie pytanko skórka naganiacz to po prostu skórka obojętnie jaka do obojętnie jakiego bohatera? Po prostu wybieramy sobie jakąś skórkę dla danej postaci?

Pierwsza skórka jest na Warwicka jakaś unikalna, a potem można jeszcze dostać bardzo rzadki Twitch skin :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Z tego co wyczytałem kiedyś na forum napisali że za 100 refflinków też jest rp ale nie wiem ile ( chyba ok. 2 tysiace)

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Z tego co wyczytałem kiedyś na forum napisali że za 100 refflinków też jest rp ale nie wiem ile ( chyba ok. 2 tysiace)

W pierwszym poście masz podane wszystkie nagrody.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa to jeszcze bo z tego co wyczytałem to nie pozwalają na własne ref konta i nie wydają nagród/karają ?

† The referral system is intended as a means for dedicated players to earn rewards by inviting new players to enjoy League of Legends. As such, we strongly discourage players from using self-made "smurf" accounts, deceptive posting of referral links, or bots/scripts in order to pursue referral rewards. This is an illegitimate use of the system and is in violation of the League of Legends Terms of Use Code of Conduct which prohibits: "Participating in any action which, in the sole and exclusive judgment of Riot Games, defrauds any other user of the Game..." RAF Rewards based on deceptive activities defrauds legitimate RAF participants who are compliant with our Terms of Use, and we are not obligated to provide referral rewards to players who engage in such activities

.

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

Kiedy oni to wprowadzili oO?

edit: to znaczy, bana chyba nie dostaniemy, ale ja tak w ogóle dostaje jeszcze dopalacze ip... Nie wiem jak będzie ze skórka szary warwick, wbije nie długo 50 to zobaczymy ;D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja mam problem. Zrobiłem sobie reflinka. Wbiłem mu 5 lv,a jak patrzę na jego status to jest 3 ! o co z tym chodzi ?

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Ja mam takie cos że nabiłem 2 konta 5 lv i na tej liscie udanych zaproszen mam tylko maile i date rejestracji , a nie mam nazwy przywolywacza i lvla a nabilem juz 2 x 5 lv. Co jest ?

18706.png

34469.jpg

34152.jpg

33870.gif

34500.png

mpccopy.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

IP Boosty i te nagrody to do zaproś przyjaciela 2.0 czy 1.0 ? Bo gram od 1,5 tygodnia, mam 2.0 i nie dostałem żadnego boosta, ale dostałem 250pz.

Opis tyczy się 1.0

W 2.0 dostaje się za każdy 5lvl 250pż.

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...