Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia całokształt

Bassey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc czy znacie jakiegoś bota do najnowszej tibii 9.10? jak tak, albo będziecie mieli pewniaka czystego to wklejcie link, z góry dzięki.

Opublikowano

jaką mam pewność do tego ghostbota, a jeżeli gram tak na auto, żeby nie zostać zauważalnym to co ? i tak dostane bana? xD

Opublikowano

Ghost jest płatny i chyba nie ma do niego cracka

Nie wiem jak z tym:

http://www.mpcforum.pl/topic/180801-ghostbotng-legalnie-za-darmo/

W dodatku neobot który jest o niebo lepszy jest tańszy od ghosta.Za neo nie dostaniesz bana.

Opublikowano

ale ja się pytałęm o auto, czy nie bede miec zadnego wirusa,zadnego keyloggera,czy jak bede bocil tak, ze siedze przy kompie ale robie co innego to dostane 100% bana?CHODZI O TIBIEAUTO

Opublikowano

okej jeszcze ostatnie pytanie. Z oficjalnej strony sciagnac tak? ii gdzie bocic knightem skille 40/40 eq k set,warrior helmet,bohy,dragon shield. Nie chce lepszego, boo to tylko cash maker ;)

Opublikowano
Tibiaauto, darmowy bot: http://tibiaauto.net/. Jest wykrywalny, więc dostaniesz bana po paru miechach.

Skąd to wiesz ;oooo

Gram na TA od jakiś 3 lat . I jeszcze nigdy nie dostałem za niego bana .....

A wbiłem 93 , 58, 87, 27 na bocie -.-

Że ty dostałeś to nie znaczy ,że inni też dostaną ..

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

@up

Wypad z tym gównem....

Na mpc nie ma takich głupiich ludzi ,jak ty i nikt tego nie ściągnie -.-

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Opublikowano

chłopaki.. ja was proszę o odpowiedz na moje pytanie a wy się kłócicie. Mam już TA i boce na fibuli.. ale jest zajęta ;/ może macie jakieś miejscówki gdzie grubo kasa leci i +/- jest wolne. Eq to knight set,warrior helmet,dragon shield,bohy,serpent sword.

Opublikowano

Srać na tą fibulę -.-

Masz 2k gp za 1,5 godziny powiecmy i groszowy lvl.

Do kasy exp polecam Ci BONELORDY > kasa 30-50gp, mieczyk 450 gp u npc, + bone eye ;D i inne smieci

Siedziałem na bonlordach 5 godzin [ na bocie ] i zarobiłem ponad 25k ; )

A do expa polecam ci Outlaw camp do bota ;)) oczywiście ;)

Jak chcesz mieć wolne to wstań z rana po exp samemu bez bota pozniej po zapisie serwera ustaw bota i cala fibula twoja ;))

Opublikowano

Dobra xD radzę sobie jakoś na fibuli. 4 boty są, ale już 600 gp+itemki. Zawsze coś, a co do outlaw to na czym tam expić..? Gdzie na faccu dużo bonelordow jest szlagaag

Opublikowano

Bone lordy w Ab jakoś to sie nazywa coś tam hell . ;D

Lub thais kolo orków za mostkiem ;)

@Edit jak chcesz zarobić. Idz na amazon camp. Poluj na Witche. Spadnie ci Bag of apple slices ; D

Do przodu jestes 20-35k ;) I dzisiaj 1 spadło tylko ; <<<

Opublikowano

Dzięki, a co do TA to mam problem. Loota mi kase, ale nie zawsze. Co zrobić i jak ustawić,że ma mi lootać carrion worm fangi albo inne rzeczy. Oczywiście będą plusy ^^ i może zrobić 1 temat zbiorczy ze skryptami, bo ja takowego nie widzę.

Mam jeszcze jedno pytanie xD warto używać mieczy 2 ręcznych?? jak tak to jaki na mój lvl polecacie .

Opublikowano

Że Ci zbierał kase zaznacz w CaveBocie >>> LOOT WHILE KILLING << (po prawej u góry ) : ))

Nie wiem jak to jest z 2 ręczną ,ja noszę 1 ręczną i jest ok .

2 rećżna ma wieksze hity , ale bez tarczy wiec licz sie z przyjmowanymi obrazeniami ;)

Opublikowano

okej aa minosy na moj lvl? elvenbane chce isc, ale moze znasz jakas lepsza.

@edit, da sie ustawic zeby bot expil i uzywalm ob na minosach? jak tak to proszę o scrypt/lub jak ustawić

Opublikowano

z minosami to Mintwallin . Wątpie abys dał radę tak na 35 z k setem mozesz dopiero isc ;)

-Guardy mino

-Archery

- magi

-zwykle ;)

@edit dzięki za +

Ja na 27 boce na azazon camp ;) Po drodze wtiche bije wiec lajt ):) moze bag sie trafi i znowu do przodu ;)

Oj tego jak ustawić to już nie wiem; <

Opublikowano

akurat k seta to mam,archery,guardy i zwykle nie sa dla mnie problemem ;D ide na zamek kolo ab, z ob sie bede trudzic. Z magiem moge meic jedynie problem. Dobra dzięki, a co do plusów to wczoraj dałem Ci z 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...