Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gun Emporium upragde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Elo all !

Mam do Was pytanko - jeśli zrobiłem z psg-1 PSG-1 Mark II (gun emporium - upragde) to czy :

1. Jak przedłuże broń (kupię ja kolejny raz w czasie trwania czasu broni) to czy będzie to psg-1 Mark II

2. Czy jak zrobię sobie przerwe w kupowaniu tej broni i zakupię ją ponownie będzie to PSHG-1 Mark II ?

Proszę o nie udzielanie odpowiedzi typu "chyba tak" bo jest to zwykły spam - nie wiesz nie wypowiadaj się, dlatego pytanie kieruję do osób doświadczonych z upragde

Edytowane przez Aroves

2j3r5vn.png

Sygnaturka stworzona przeze mnie :p

Hym to ja -Matt-, oczekuję na kolejnego banna zapewne xD

@Omek

Walnij mi warna zawsze tego chciałeś tylko że trzymałem się regulaminu... :P

Opublikowano

2. Czy jak zrobię sobie przerwe w kupowaniu tej broni i zakupię ją ponownie będzie to PSHG-1 Mark II ?

No jesli ci sie skonczy czas uzytkowania broni(jak ci zniknie z eq) to po ponownym zakupie bedziesz mial juz zwykle PSG-1.

Opublikowano

Elo all !

Mam do Was pytanko - jeśli zrobiłem z psg-1 PSG-1 Mark II (gun emporium - upragde) to czy :

1. Jak przedłuże broń (kupię ja kolejny raz w czasie trwania czasu broni) to czy będzie to psg-1 Mark II

Proszę o nie udzielanie odpowiedzi typu "chyba tak" bo jest to zwykły spam - nie wiesz nie wypowiadaj się, dlatego pytanie kieruję do osób doświadczonych z upragde

Widze że chętnych nie ma na odp.

Więc tak :

Co do 1 - tak bd miał naj prawdopodobniej , to działa tak jak na polepszaczach z G.E.

Co do 2 - Nie , musisz od nowa kupić i przemontować.

Wyjaśnione mym zdaniem :D