Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista to Silkroad Private

P4wlik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Chciałbym stworzyć listę osób, które chciałyby być w Silkroad Private, aby wiedzieć, czy jest wogóle sens tworzenia.

Jednakże, trzeba liczyć się również z tym, że ów dział posiadał będzie pewne wymagania.

Jest to tylko informacyjny temat. Moja osoba nie ma nic wspólnego z tworzeniem tego działu. Przynajmniej narazie.

Opublikowano

Yhym a kim ty jesteś żeby decydować kto będzie w "Private" a kto nie?? jeżeli administracja rozpatrzy ten Temat i sie zgodzi. To ja chętnie sie zgłaszam do działu "Private" =)

Pozdrowienia John

Opublikowano
Yhym a kim ty jesteś żeby decydować kto będzie w "Private" a kto nie?? jeżeli administracja rozpatrzy ten Temat i sie zgodzi. To ja chętnie sie zgłaszam do działu "Private" =)

Pozdrowienia John

Przeczytaj to jeszcze raz i pomyśl nad sensem.

Chciałbym stworzyć listę osób, które chciałyby być w Silkroad Private
Opublikowano

P4wlik niemam nic przeciwko tej liscie ale chyba kazdy kto gra w silka i uczescza na te forum chcialby do takiej grupy nalezec

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Chcieć to nie znaczy móc , moim zdaniem na poczatku privat mogl by byc otwarty lecz po jakims czasie powinnie miec do niego dostep uzytkownicy ktorzy sie w nim udzielaja i pomagaja . Jezeli komus by zabierano dostep do niego powinien miec on rowniez swoj powod ktory powinien byc znany temu uzytkownikowi. Dostep do niego po zamknieciu powinny miec osoby aktywnie udzielajacy sie na otwartym forum lecz nie mial by byc to spam lecz jakies w miare madre i sensowne wypowiedzi a nie jak to mialo miejsce kiedys liczba postow bo bezsensownie nabijac posty moze kazdy . Lecz najpierw musi byc ten Privat. Pozdro qwerT

dolar100va0.jpg
Opublikowano
Chcieć to nie znaczy móc , moim zdaniem na poczatku privat mogl by byc otwarty lecz po jakims czasie powinnie miec do niego dostep uzytkownicy ktorzy sie w nim udzielaja i pomagaja . Jezeli komus by zabierano dostep do niego powinien miec on rowniez swoj powod ktory powinien byc znany temu uzytkownikowi. Dostep do niego po zamknieciu powinny miec osoby aktywnie udzielajacy sie na otwartym forum lecz nie mial by byc to spam lecz jakies w miare madre i sensowne wypowiedzi a nie jak to mialo miejsce kiedys liczba postow bo bezsensownie nabijac posty moze kazdy . Lecz najpierw musi byc ten Privat. Pozdro qwerT

taki dział mógłby powstać.. ale ktoś musiałby zasponsorować nam SMa np. bo głównie o SM się rozchodzi zdziałem private.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Lol.... czy ma to jakis sens???? nie lepiej zostawic tak jak jest teraz??? po co zmieniac cos jak jest dobrze.......

Ale jeżeli sie już zgodzicie na ten private to ja sie zgłaszam,sorka ze tak krótki post ale musze tworzyc następne loga do konkursu.

Tego typu pupile sa u nas zabronione :).

~Mlody.

Opublikowano

ehh... nie rozumiecie.. tu nic nie bedzie zmienianie..

NIC!!!!!!!!

powstanie dzial private ktorego nie ma.. dostep beda mialy wybrane osoby ktore zakupują SM, ten dzial tylko zawc bedzie sei private.. tak naprawde to mozna nazwac sklep z SM.. bez roznicy... wiec przestancie!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...