Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WAITHACK NA PL PO RAZ 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przepraszam po raz kolejny ale chyba modek nie przeczytal dokladnie tego co napisalem . Potzrebuje WAITHACKA dla NINJA plec : Męska bo tammte co wysylacie dzaialaja n ZENSKIEN !!! A plvo dal mi dla kobitki i zamknal temat sorki za spam ale.... prosze jeszcze raz o cos czego prosze :P

Edytowane przez RemuS134
Opublikowano

To chyba sa potrzebne pliki PC2 tylko prosilbym o ich udostepnienie wy wysylacie wzwykle PC ktore dzialaja na woj man sura man szamanka i ninja girl xD

a ja potrzebuje zeby bylo na odwrot :D czyli surce wojce szamanie i ninjy xD

Ok cos znalazlem http://www.mpcforum.pl/topic/266344-dl-gotowe-pliki-waithacka-dmg-na-bron-i-odrzutu-z-konia/ prosze moze komus sie przyda.Narazie sprawdze czy dziala i dam jeszcze 1 odpowiedz to w razie czego poleci do zamkniecia :}

Opublikowano

No widzisz i po co tyle zamieszania robic, trzeba bylo troszke poszukac. A w razie jak nieznalazl bys czegos to zglos sie do mnie na PW - postaram sie cos takiego zorganizowac. A nawet, jakby ten waithack nie dzialal tak jak chcesz to tez napisz na PW przerobie go pod twoje wymagania.

Opublikowano

Okejj :} wielkie dzieki | Widzisz trzebabylo tak odrazu :PP

No jednak misiek nie obejdzie sie bez twojej pomocy wyslalem widomosc na PW prosze o pomoc :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...