Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zauważyłem w pewnym temacie na MPC,że wszystko tanieje jest super, wszyscy są happy,ale ja mam pytanie, a mianowicie na jakim serwerze grać ?. Chodzi mi tutaj najbardziej o to, aby ceny były przyzwoite, atmosfera była fajna, w miarę żeby miło się grało. Za pomoc wynagrodzę +/- kto co woli ; ).

Opublikowano

Polecam Ci Syriusha ^^

+Atmosfera jest zajebista czasami, ale nieraz sztywniactwo tylko spamowanie 'sprzedam ... +9) ale fajnie nie raz jest ^^

+Ceny sa najmniejsze z serwerow zaistnialych

Opublikowano

Ja gram na Syrku i jestem zadowolony, tylko lipnie z konkursami OX... Sam zobaczysz jak będzie grał :)

Opublikowano

Większość ludzi tutaj będzie polecało swój serwer gdyż na innych nie grała/nie wie jak jest :) ja mimo iż nie gram na s25 to ci go polecam na pewno gra dużo doświadczonych jak i niedoświadczonych graczy dzięki czemu można złapać jakieś okazje :D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Może chciałbyś się oderwać trochę od pl? Jeśli tak to zapraszam na Metin2.sg ,jest to singapurska wersja tej gry całkowicie po angielsku. GM'owie zawsze są bo to jest ich praca i dostają oni za to kasę. OX w wtorki i czwartki, co 2-3 dni zuo oraz deszcz bestów w m1. Wczoraj było jakiś całkiem nowy event na specjalnej mapce był on dla 15-20 lvl. Trzeba było znaleźć i zabić Lykosa, ten kto to zrobił dostawał 3 bodzie. Po zakończeniu eventu GM pozwolił każdemu zabić sobie Lykosa i ten dostawał 3 bodzie w nagrode za udział w evencie :P. Pozatym z 50 bestów tam biegało i respiły się nowe. A jeśli chciałbyś mieć team zapraszam do lektury

Witam Doświadczonych jak i mało Zaawansowanych graczy Metin2

Mam zaszczyt zaprosić was do "nowo" powstałego Teamu/Gildii

Gildia/Team zbiera się na s26 lecz na dzień dzisiejszy postanowiliśmy osiedlić się na Metin2.sg

Opiszę wam pokrótce zalety jak i wady Metin2.sg

• + Na Start za darmo 3-ręka, 2x Drop oraz 2x Yang na 7 dni
  • + Normalne Ceny czyt. aura 1,5kk-2kk
  • + Ilość graczy w godzinach szczytu to max 500 więc bardzo duże prawdopodobieństwo na wolny spot
  • + Jeśli będziesz chciał grać na cheatach, hackach lub botach zamknij ten temat :) GA lub GM zawsze jest 24/7
  • + Chcesz żeby gm ci pomógł? Proszę bardzo napisz tylko na chacie "Gm pm me please" po 30sec dostaniesz pm od GM'a
  • + Gracze pomogą ci ustalić cene danego przedmiotu :P
  • + Polska pomoc techniczna na forum, oraz przetłumaczone skille na polski (na forum).

• - Minimalne lagi ponieważ server znajduje się w Singapurze
  • - Czasami taki 40 lvl zksuje ci metka na 15 np.

Oferujemy ci

Własny Server Ventrillo 2.1.4

Pomoc jeśli chodzi o j.angielski (tak po angielsku jest ten client)

Pomoc w expie

W przyszłości dt runy itp.

Przydatne Linki

Na co czekasz?

Złóż podanie na forum, Administrator na pewno je zobaczy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...