Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. otóż mam problem . mam frapsa 3.0.3 i skype . chce nagrać let's play multiplayer z kolega i nagrać to .

problem w tym że nie słychać go.

Kiedyś grzebałem coś i było słychać a teraz dalej nic ://.

mam zaznaczone :

Detect best sound input , record sound , full-size , 30 fps.

wiem ze takich tematów było wiele ale żaden mi nie pomógł.

pisali żeby włączyć detect best sound input ale u mnie mam włączone i nie działa :/

dołączam screen z frapsa.

post-325023-0-83902800-1311436107_thumb.jpg

Opublikowano

Musze Cie zmartwić, ale Fraps nie nagrywa dźwięku z Micro i głośników nagrywa dzwieki wewnętrzne. Czyli nawet gdy masz wyłączone głośniki podczas nagrywania to na filmiku słychać dźwięk np. z gry. Polecam program Stereo Mix poszukaj na google

Opublikowano (edytowane)

włącz stereo mix.znajdziesz go w opcjach dźwięku. (zakładka nagrywanie) pobaw się tak suwakami.

Opcje/właściwości/nagrywanie /zaznaczasz mikrofon,stereo mix /wciskasz ok i powinno ci wyskoczyć ze 3-4 suwaki (chyba mikrofon,wejście liniowe,stereo mix ) odznaczasz wyciszenie lub nieznacznie podnosisz suwak w stereo mix.

sorry za brak polskich znakow pisze z komorki.

Edytowane przez Naccon
Opublikowano

Oddzielnie nagrywaj Frapsem i Stereo Mixem potem to sklej, chyba można nawet Camtasia Studio. JJay tak robi, a tak wgl. to tu jest dział Minecraft a nie pomoc Techniczna....

............

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...