Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WTF!

Tabi300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedchwilą jak chciałem pograć w Warrocka wyskoczył mi podczas logowania ten bląd:

90945898ij5.png

PoMocY

loolcopyqz5.th.jpg

WarRock - dla Ciebie 7 liter, dla mnie całe życie!

Opublikowano

WTF - skrót wyrazowy pochodzący z języka angielskiego "What the fuck?"(tłumacząc na polski "co jest kur**" [sory za słownictwo ale tłumaczę] xD )

loolcopyqz5.th.jpg

Opublikowano

LOL - w tłumaczeniu na potoczny język polski oznacza "bardzo głosny smiech"

P.S. zamiast spamować pomógłbyś..

loolcopyqz5.th.jpg

Opublikowano

Tabi300 wnerwiasz mnie juz tymi twoimi głupimi postami i spamem człowieku opanuj sie! i tymi tepymi konkurasmi nawet Vipa nie masz dzieciaku i nie udawaj takiego cheatera, bo zapewne nie jesteś w tym dobry.

Opublikowano

taa... ty napewno piszesz chacka.. jak dobrze się na sprawdzianie nie potrafisz podpisać..

loolcopyqz5.th.jpg

Opublikowano

no właśnie.. BlaYseR ma racje.. masz pole do popisu!

P.S. Pewnie napiszesz że nie zdradzasz swoich kodów..

loolcopyqz5.th.jpg

Opublikowano

wiedziałem, że to napiszesz.. nie potrafisz i tyle.. "nad opublikowaniem pomyśle" widac że myślenie to nie jest twoja najlepsza cecha..

loolcopyqz5.th.jpg

Opublikowano
wiedziałem, że to napiszesz.. nie potrafisz i tyle.. "nad opublikowaniem pomyśle" widac że myślenie to nie jest twoja najlepsza cecha..

Myśleć to ja umiem skończyłem studia a ty nawet podstawówki nie skończyłeś, tak dam ci cały kod cheata który pisałem kilka dni nawet ci literki nie dam. nie podpuszczaj mnie bo ci sie to nie uda olewam twoje wiadomosci od teraz.

Opublikowano

tabi skad wiesz ze tosek nie potrafi?

moze nie chce udostepniac hackow bo jak inni beda mieli to beda bany! :|

tosek napisz prv

Opublikowano

a pozatym poszukaj se sam chacki a pozatym nie chce udostepniac tych chacków bo za nie zaplacil lub cos pewnie jak by Mus sie chcialo to by dal ale ja ty z takimi tekstami wyjezdzas to masz problem koles

Opublikowano

Lol głupi SPAM na temat "Może umie robić hacka ale ja mu wierze". Ja w c++ taki wcale najlepszy nie jestem bo wiem że są jeszcze lepsi co by mnie wyśmiali... Za to mam trochę oleju w głowie i wiem że najlepsze hacki to takie że które będą niewykrywalne przez długi okres czasu... Dlatego zrezygnowałem z pisania w C++ bo po tygodniu hack jest do niczego więc zabrałem się z HEX.EDIT szperać w plikach i razem z ziomem poprzerabialiśmy trochę ubranka przeciwników i crosshair przez co hack jest niewykrywalny.Powiem tylko tyle Nie Trzeba Być Po Studiach By Coś Potrafić Popatrz Na Billa Gatesa On Tylko Miał Maturę I Co Najbogatszy Człowiek Świata...

Żal mi dzieci którzy w każdym poście piszą " Pomogłem daj mi 5 "...

" Iść swoją drogą nie dać sadysfakcji wrogom "-Molesta EW.

• Dodaj nową pozycję...