Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Full Przed Wyskoczeniem Kodu:/

Szatan1356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam taki problem. Bez względu na to jak włączam clienta czy przez testosterone, czy KingSro, czy normalnie przez lunchera i tak po wpisaniu pasów i naciśnięciu entera wyskakuje mi odrazu serwer is full. Co ciekawe nie dostaje dc ani nic a przecież w luncherze powinno po tym odrazu dc wyskoczyć:/

Zaczęlo mi się to dziać po updacie bo nie grałem miesiąc zrobiło mi update i problem.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Opublikowano
Witam

Mam taki problem. Bez względu na to jak włączam clienta czy przez testosterone, czy KingSro, czy normalnie przez lunchera i tak po wpisaniu pasów i naciśnięciu entera wyskakuje mi odrazu serwer is full. Co ciekawe nie dostaje dc ani nic a przecież w luncherze powinno po tym odrazu dc wyskoczyć:/

Zaczęlo mi się to dziać po updacie bo nie grałem miesiąc zrobiło mi update i problem.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Joymax skasował wpisywanie kodu:) teraz już nie trzeba przepisywać.. Wystarczy kliknąć ENTER :) Tylko, że wbija sie po 8h... Więc radze znajdź na forum program do auto logowania:)

1683786366.png
Opublikowano

heh dla twojej informacji nie ma już kodu z obrazka :) nie blokuj entera bo jak wbijesz nie będziesz widział postaci a jak dobrze popatrzysz po forum znajdziesz auto klikacza.

Opublikowano

A to się pozmieniało:pp A ja już stresa miałem:p

Dzięki za pomoc:)

A macie jakiegoś pewnego auto loggera?? Bo ostatnio keyloggera mi polecili i tyle było konta...

Admin Cienia
Opublikowano
A to się pozmieniało:pp A ja już stresa miałem:p

Dzięki za pomoc:)

A macie jakiegoś pewnego auto loggera?? Bo ostatnio keyloggera mi polecili i tyle było konta...

Na forum jest ich sporo wystarczy spojrzeć.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...