Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Minecraft Premium

Gość Wesołek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rsz_mine-craft-logo1.jpg

PREMIUM

1. Zalety konta premium:

2. Możliwość posiadania unikalnego skina

2. Natychmiastowa aktualizacja klienta gry, zaraz po UPTADE.

3. Możliwość gry na każdym serwerze (Premium i Non-Premium)

4. Jeśli nie możesz uruchomić gry, możesz zażądać zwrotu w ciągu tygodnia od zakupu gry.

5. Nieoficjalna pomoc techniczna wspierana przez Mojang (Pomoc Techniczna)

6. Pełna Wersja gry za darmo (Premiera 11.11.11)

7. Świadomość bycia lepszym od innych.

2. Gdzie mogę kupić Minecrafta?

- kontagier.pl, cena około 45 zł [POLECAM]

- allegro.pl, cena około 47 zł [NIE POLECAM]

- minecraft.net cena około 60 zł

Tylko tyle wiem o MC Premium i mam pytanie czy można gdzieś indziej kupić Minecrafta i czy są jakieś inne zalety. Nie dawno zacząłem grać w Minecrafta i dużo rzeczy mogę nie wiedzieć ...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No ja też się zastanawiam dlaczego, wystarczy kupić od kogoś kto ma 400+ pozytywów i masz 100% pewności że wszystko będzie ok :) Normalne że jeśli się kupuje od gościa co ma Negatywy to może coś być nie tak ale jak się kupuje od sprawdzonego sprzedawcy to wszystko będzie w jak najlepszym porządku.

Pozdrawiam Trenx95.

Opublikowano

@Bastian103 Nie polecam kupować z allegro, bo mój kolega kupił i go oszukali ale był tani kosztował tylko 30 zł

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Na KontaGier też nie powinno się kupować, nie wiadomo skąd mają te giftcode.

Na minecraft.net kosztuje ok 60zł, na kontagier 47, co by znaczyło że kontagier traci 13 złotych na osobie. Później jeszcze potracicie te konta...

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Oni kupują hurtowo skądś te gift code'y. Tak samo jest ze Steamem. W sklepie Steam gra jest np. po 80zł, a na allegro klucz na taką grę po 50zł.

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

tylko ze klucz do steama na keye.pl kosztuje 10zł ..

kupowanie na allegro oplaca sie wtedy kiedy allegrowicz jest "pozytywny" czyli ma prawie wszystkie komentarze pozytywne.

Mój odnośnik

Daj +

Nie bądz ciota :D

Opublikowano

pytanie do up

jak to keye 10zl

moze do cs'a ale na steamie jest 1400 roznych gier ktorych wiekszosc kosztuje wiecej niz 10zl

6rlpEiq.gif

Opublikowano

Nie wiem jak można być na tyle bezczelnym żeby odpowiadać na swoje własne tematy drugim kontem... A z tego co wiem to multikonto nie jest dozwolone na MPC więc ktoś tu sie chyba musi pożegnać z kontami...

@EDIT

Ku*wa jak można być jeszcze na tyle głupim żeby nawet nr gg podać ten sam na obu kontach...

Opublikowano

@Up. <rotfl>

@Topic. Kontagier.pl biorą kody hurtowo z minecraft.net więc nie ma obawy.

Allegro nie polecane bo zaledwie kilku jest godnych polecenia sprzedawców pośród morza oszustów.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

czyli kogo polecasz?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

A więc tak, zastanawiacie się dlaczego nie polecają inny allegro ? Otóż to.

Dawniej czytając na cra**site czy gdzieś tam pisało, że WSZYSTKIE gift-code'y które znajdują się na ALLEGRO są kupione z kradzionych kard Pay-Pal oraz Notch informował, że te konta prędzej czy później będzie ZBANOWANE lub SKASOWANE .!

Co do poradnika, żeby nie offtopować, jest dobry.

Przyda się nowym, którzy zaczynają gre, żeby spamu nie było.

Zostawiam plus'ika.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja również kupiłem Gift code'a z allegro i cisne na nim juz prawie miesiąc. Nie mam narazie żadnych problemów. Pozatym jest już kilka tematów o koncie premium.

sig2@502392951-Sm3agol@eu@16@1@11111111111111@1111111111111@01101@pl@0.png
Opublikowano

Również jestem posiadaczem giftcode'a z allegro. Firma GoPrice - gift code przyszedł po jakiś 30 minutach, tak więc jeżeli spotkacie aukcję z GiftCodem do MC od tego użytkownika, możecie śmiało go kupić.

Opublikowano

Co do kupowania na allegro ja kupiłem właśnie na allegro gift code miałem zaraz po 15 min :)

1312108095-U363874.png

Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !.

Pomogłem? podaruj mi

add.png.

http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/

Płaska Mapa! download i skan !

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Fajny poradnik :) ale ja tez niepolecam kupywania na allegro.pl przynajmniej giftcode :) ja zakupilem z rok temu kod dostalem odrazu ale byly tez w zestawie okulary 3d wciaz czekam... ;D

Fajny poradnik :) ale ja tez niepolecam kupywania na allegro.pl przynajmniej giftcode :) ja zakupilem z rok temu kod dostalem odrazu ale byly tez w zestawie okulary 3d wciaz czekam... ;D

Kupilem u GoPrice bylo chyba z 500 kupujacych ;)

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...