Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery prywatne - Sprawdzanie

Misiek4Ever

Tak jak topic :'p  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy si? to op?aca, i czy b?dzie przydatne.

• Tak
      17
    • Nie
      4
    • Nie wiem.
      2
  2. 2. Czy jeste? zainteresowany/a pomoc? w tworzeniu takich "recenzji " ?

• Tak
      12
    • Nie
      7
    • Mo?e...
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Właśnie wpadł mi do głowy pewien pomysł...

A mianowicie:

Chciał bym poszukać jeszcze z 2 chętnych ludzi i sprawdzać każde prywatne serwery.

Robić filmiki "recenzje" każdego z nich.

Ludziom łatwiej by było wybrać serwer, gdyby wiedzieli co się na nim dzieje.

Powstał by jeden temat, w którym były by umieszczane wszystkie te recenzje.

Wyglądało by to tak:

Mu Server 1 (nazwa)

Filmik

Mu Server 2 (nazwa)

Filmik

Co o tym myślicie ??

Proszę o wypowiedź bardziej rozwiniętą, lub po prostu zaznaczyć punkt na ankiecie.

Gdyby wszystko wypaliło to poprosił bym o utworzenie nowego działu Mu Online - Recenzje Serwerów Prywatnych.

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo fajny pomysł i popieram go w 200%.Dlaczego? często gracz,któremu znudził się global zaczyna szukać prywatnych serverów,no ale cóż nie każdy gracz odróżnia prawdziwie fajny server od zywkłego chłamu.Zdarzają się przypadki gdzie server nie spełnia wymagań gracza, więc ściąganie clienta i rejstracja to zabieranie cannego czasu.Chciałbym też powiedzieć, że jeżeli była by taka możliwość pomógłbym w zorganizowaniu takiego przedsięwzięcia.Pozdrawiam

Opublikowano

Tak przy okazji ...

Prosił bym o podanie nazwy działu.

tzn. Jak by miał się nazywać taki dział :'p

Każda propozycja jest cenna.

Moje:

Mu Online - Video Recenzje Serwerów Prywatnych

lub

Mu Online - Recenzje & GamePlay'e

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to mija się z celem. Dlaczego? Recenzowanie wszystkich serwerów jest nie lada wyzwaniem + co chwile powstają i upadają. Jeśli już recenzować to jakieś pewniaki. Co do nowego działu wg mnie jest zbędny gdyż istnieje już jeden pasujący- publikacje i opinie o serwerach prywatnych. Można tam recenzować serwery z publikacji oraz wystawiać opinie/recenzję na serwer, który chce się polecić.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

@UP

W sumie masz racje.

Nie opłaca się w sumie tworzyć nowego działu. Podczepić można jeden temat w dziale Publikacje i Opinie i wrzucać tam recenzje.

A co do :

Recenzowanie wszystkich serwerów jest nie lada wyzwaniem + co chwile powstają i upadają

Właśnie dla tego, recenzowane były by takie serwery które stoją ponad 2/3 miesiące minimum.

Ale teraz nasuwa się jeszcze jedno pytanie ...

Gdzie zamieszczać GamePlay'e i czy w ogóle pozwalać na ich zamieszczanie ?

W sumie jest to bez sensu ponieważ każda gra wygląda tak samo i każdy GamePlay był by praktycznie taki sam...

Jeżeli się mylę, to proszę mnie poprawić.

Opublikowano

To nie prawda, że każdy gameplay byłby taki sam ponieważ każdy server żyje własnym klimatem i zawsze dzieje się coś innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...