Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Prywatny Serwer...

heniooooooooooooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

UP nawet inni z miasta wychodzą to jest isro albo inna wersja ale na pewno nie insro :P

@down nie

Opublikowano

nie, ale da sie juz podnosic itemki

-------------------------------

edit : Potwierdzam jest inspekcja (prawdopodobnie) klient sie nie odpala i mowi ze nie ma polaczenia z serwerem.

huhu

Opublikowano
nie inspa tylko naprawiaja pick..

mam znajomego ktory nalezy do temu.

na stronce też pisze:)

Jeb** tych co w oczy przyjaciele , a za plecami Skurwiele!

JP! 100%

Opublikowano
nie ma daty powstania bety :D

wiec se poczekamy :)

mam nadzieje że wkoncu zrobią to..;/ 38 lv i ponad 8 sosow itd. z moda ..oO narazie sie zapowiada to ze nie dało sie pick.. ale zrobią to.. + maja powiekszyc tez sloty na epvp pisali.. :) może się uda:)

@UP xcoom:

zmien tą sygne..;/ wkurza mnie:D

gate.png

Opublikowano

moze ktos mi pomoc?? zpatchowalem klienta, nawet sciagnolem SunriseStarter z oficjalnej strony priva, ale mi nic nie dziala. Zeby odpalic gre to wlaczamy silkroad launcher czy co?? help plss, dam 5*

Opublikowano

ale mi sie launcher nie odpala wtedy ;/ wlaczam launchera i wyskakuje mi taki blad ze jest inspekcja itp

@DOWn sorka , spokojnie, ReLaX ! xD

Opublikowano

sunrise niby juz dziala wlazlem i dziala :P ale potem jak chcialem cos podniesc tomialem crasha i niemoge juz silka wlaczyc ;/

Opublikowano

Już ściągam pozsotało 8 min :D . Któs już tam gra ?

Na stronie oficialnej zostało napisane ze serwer bedzie offline do 23 czerwca. Ok poczekamy zobaczymy ael pokazuej caly czas ze ktos gra na serwerze :D/ Pozdro

Opublikowano

ja juz gram ale sa ciagle crashe! i nie tylko ja je mam widze jak inny playerzy sa w gzre i nagel bum i wylogowani i tak wyalkcza sie silk co 3min !! niedozniesienia ale mam juz full inv itemow +9 (TYLKO) xD

Opublikowano

Mi to jakieś dziwne itemy 7D wypadały :D na 1lvl

np. Buty

Phy.def.pwr. 415.8(+51%)

Mag.def.pwr. 548.5(+67%)

Durbality 9999/9773(+77%)

:D

ogólnie dużo bugów np. wchodzi mi critical ale 0 DMG :<

Jak strzela się bowem to nie potrzeba arrowów :D itd :D

Opublikowano

albo staffem podchodiz pod samego moba aby bic, niema mobow w calym const oprocz movia, graesp, edenp i chyba ejszcze movoi i chyba tyle :P MASA BUGÓW juz wole ecsro ale ja chce z euro charami :(

Opublikowano

O to informacje które zgromadziłem

1. Wiecie dlaczego itm sa +9 ? Bo innych nie mozna podnosic i tak naprawili picup

2. Nie podnoscie Golda bo juz przy wylaczeniui silka nie wejdziecie na postac

3. Mooby sie w ogole nie ruszaja ani mnie nie zatakowaly.

4. Dobilem 2 lvl i teraz non stop mam crash nawet nie widze swojej postac tylko jak pasek ladowania dojdzie do konca pyk i okieneczko z danymi komputera ;D

5. SunRise : 10 % gotowego serwera. Narazie walic ten serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...