Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]G1 ~~ PSC ~~ SLIVER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupowałem wczoraj i wszytko było OK kupowałem premium silver przez PSC i 800 G1 przez psc wszystko było OK

A jakiś błąd masz czy co ??

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Może masz za mało kasy NA psc

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nawet Kodu nie mogę wprowadzić ... wybieram formę płatności klikam Ok i wyskakuje to co na screenie .

[A brak kasy - niemożliwe dopiero kupiłem .]

Opublikowano

Ja zaraz sprawdzę czy takie coś mam i dam edita

LOL mam tak samo a jeszcze wczoraj kupowałem G1 i premium ,,, znowu coś zwalili <_<

@ down OF TOP

Opublikowano (edytowane)

Żeby zmienić kursor wchodzisz w Warrock/Data/UI/Res i tu wrzuć kursor i podmienić go z istniejącym plikiem (pamiętaj zmienić nazwe nowego kursora na cursor ) :D

kuwa pomyliłem twoją sygne z pytaniem

Edytowane przez Sobieskii
Opublikowano

Jak widać każdy nie może kupować w tym czasie.. ;/

Jedyne co nam pozostało to "czekać" :D

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Jacy oni CFANI dali promocje a potem specjalnie coś zwalili a naprawią 2 sierpnia <_<

Jak dobrze że ja wszystko wczoraj kupiłem :)

@ No bardzo dobrze że to naprawili :D Po nich można się wszystkiego spodziewać <_<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...