Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem!

xXx-Rogal-xXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam ze pisze to tutaj a nie na GD ale tam nikt nie zaglada a mi zalezy na czasie. Mam laptopa acer'a. Mam z nim 2 problemy.

1. Podczas instalacji SP3 wyskakuje mi blad (Instalator nie moze zaktualizowac plikow Windows XP poniewaz jezyk zainstalowany w systemie jest inny niz jezyk aktualizacji)

2.Gdy podlaczam myszke kreator mi ja instaluje lecz pod koniec prosi o plyte z Windowsem.... Co mam z tym zrobic? Moja myszka to Sansun SN-221 Prosze o jakas rade badz o sterowniki.

Kto pomoze dam 5!

Warrock jest bogiem, headshot nałogiem, granat podstawą a famas zabawą.

Piszę poprawnie po polsku!

Opublikowano

sry myslalem ze ci warrock nie cche pojsc jak ci format nie pomoze to wez z torentow pobierz magic pack 3 on jest do laptopow i powoduje ze sp3 chodzi plynie ;]

Opublikowano

ja mam laptopa też acera i nie maiłam takiego problemu (ps3)

PS shekoOoOoO! nie dodawaj tych głupich załączników ...

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Ok dzieki. A co jesli chodzi o myszke? Dlaczego cialge prosi mi o plyte windowsa?..

Warrock jest bogiem, headshot nałogiem, granat podstawą a famas zabawą.

Piszę poprawnie po polsku!

Opublikowano

widocznie masz nie oryginalnego xp.

a co do myszy może masz zwalony koncentrator USB stąd te objawy

rada: zainstaluj nowy system, inny niż masz w tej chwili, powinno pomóc

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

co do myszki to czasami Windows tak ma ale jak już wsadzisz płytkę z windą to powinien dograć to co mu brakuje i nie będzie już więcej prosił

co do service packa to jaką wersję językową masz zainstalowaną? (ja miałem kiedyś problem jak spolszczyłem angielska wersję - pomogło przeinstalowanie) - jedna rada jak się zdecydujesz na ściąganie czegokolwiek to tylko z pewnych źródeł - pełno jest wersji windowsa naszpikowanych odpowiednimi dodatkami !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

• Dodaj nową pozycję...