Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Connection termintaed abnormal gameplay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam wielki problem gdy zaloguje sie w grze klikam na jaki kolwiek server pisze Connection will be terminated because of an abnormal game play

2 razy reinstalowalem i 1 raz wywalilem i sciagalem od nowa caly czas to samo czy to chodzi o moje ip czy cos prosze mam golda i sie marnuje :( a jak tak bardzo chcialem sobie troche pograc na tej mapce i nici :(:(

Opublikowano

Czyściłeś później plik program files z pliku gamersfirst. mógł zostać a tam jakiś syf jak używałeś haków. Jak nie to masz bana na IP. wyczyść rejest ze wszystkiego co jest związane z warrock lub gamersfirst i zainstaluj jeszcze raz może pójdzie. a najlepiej zainstaluj program Revo Uinstaler i nim odinstaluj on usunie za ciebie wszystko . masz stronke do programu http://www.dobreprogramy.pl/Revo-Uninstaller-Pro,Program,Windows,15794.html

jak pomogłem daj +

f5eea1e979090638.jpg

Opublikowano

mialem to samo jak pojawi ci sie to znowu to nie klikaj ok bo ci gre wylaczy tylko kliknij Esc i sie zaloguj mi to pomoglo

Opublikowano

mialem to samo jak pojawi ci sie to znowu to nie klikaj ok bo ci gre wylaczy tylko kliknij Esc i sie zaloguj mi to pomoglo

Też tak miałem ale to nie pomogło Wyłącz komputer i internet i po chwili włącz Komuter i internet i powinno pomóc ;)

10pu0d4.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...