Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komiks Shakes & Fidget po polsku

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie do Was, użytkowników MPCforum, chcecie dostać komiks Shakes & Fidget po polsku ?

Aktualnie tłumaczę go na nasz język, gdyż na tym świecie są ludzie którzy nie znają angielskiego, a myślę że chcieli by poznać historię, od której się ta gra wzięła.

Pierwszy odcinek.

75465641.jpg

82063887.jpg

93887381.jpg

44937955.jpg

Wiem że niekiedy tekst ciężko jest dostrzec, ale podobnie jest w oryginale... a nie chciałem zbytnio odbiegać od oryginału dla tego jest przeznaczony dla widzów powyżej 16 lat. ;)

Ofc. zastrzegam sobie prawa autorskie do powielania przetłumaczonego komiksu, kopiowanie go na inne strony, portale itp. bez mojej zgody zabronione.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Część 2 (drugi obrazek mi nie wyszedł ... )

47436964.jpg

59516741.jpg

64051492ssc.jpg

kurwa ... polebitwy... fail... poprawie to w wersji finalnej ;D

@up.

Dysleksja oraz to iż jestem tylko człowiekiem upoważnia mnie do popełniania błędów.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

super komiks tylko wiesz ze ten komiks jest w sklepah i o polsku i po angielsku i ty troszke go zmieniasz niz realny orginal komiksu po polsku

Opublikowano

Część 2 (drugi obrazek mi nie wyszedł ... )

47436964.jpg

59516741.jpg

64051492ssc.jpg

kurwa ... polebitwy... fail... poprawie to w wersji finalnej ;D

@up.

Dysleksja oraz to iż jestem tylko człowiekiem upoważnia mnie do popełniania błędów.

Ty ciągle popełniasz ten błąd a wymówka typu "dysleksja" nic nie znaczy ;) znam mnóstwo osób z dysleksją którzy piszą poprawnie, a "cieniasy" mówią że mają dysleksje ;]

Opublikowano

@up.

http://www.mpcforum.pl/blog/189/entry-213-od-dyslektyka-dla-dyslektyka/

uwierz mi że dawno nie użyłem tej "wymówki" , po prostu mówię że każdemu zdarzy się zrobić błąd, a jeśli Tobie aż tak przeszkadza że ja coś robię, a Ty tylko się kisisz na fotelu przed kompem, to możesz tu po prostu nie wchodzić

super komiks tylko wiesz ze ten komiks jest w sklepah i o polsku i po angielsku i ty troszke go zmieniasz niz realny orginal komiksu po polsku

nie widziałem tego komiksu po polsku, więc nie wiem jakie tam jest tłumaczenie, mi się wydaje że dobrze to tłumacze, myślę także że jak na wersje darmową jest dobry ;)

@down

ma np. to że przypierdalasz się do każdego błędu i myślisz że każdy jest doskonały...

EXPmIpC.gif

Opublikowano
@up.

http://www.mpcforum.pl/blog/189/entry-213-od-dyslektyka-dla-dyslektyka/

uwierz mi że dawno nie użyłem tej "wymówki" , po prostu mówię że każdemu zdarzy się zrobić błąd, a jeśli Tobie aż tak przeszkadza że ja coś robię, a Ty tylko się kisisz na fotelu przed kompem, to możesz tu po prostu nie wchodzić

A co ma moje "kiszenie" się na fotelu przed komputerem do dysleksji? o.O

Zakończy te konwersacje bo dalsze prowadzenie jej nie ma żadnego sensu

Opublikowano

lenart a moze wrzucaj te przetlumaczone w paczkach na jakies serwery chetnei bym se pobral na kompa :)

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

• 1 rok później...
Opublikowano

Mam pytanie. Czy będzie to złamanie praw autorskich jeśli przerysuje komiks (z drobnymi zmianami w tłumaczeniu) i wrzucę go na inny serwis oczywiście podając twój nick? Bo jestem szkicownikiem i interesuje mnie saga Shakes & Fidget.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...