Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

start_nks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczesniej czyli 2tyg scaignelem srokinga wszsytko ladnie chodzilo az do wtorekowej inspeckji scaignolem nowa wersje srokinga p\Avg mi wykryl ze to wirus daje do przechowalni a potem niepokazuj mi sie Log1 Prosze o Pomoc bo wczesnije tego niemailem ze Avg mi wykrywwal cos i Log1 byl z Gory dziekuje

Opublikowano
Witam. Wczesniej czyli 2tyg scaignelem srokinga wszsytko ladnie chodzilo az do wtorekowej inspeckji scaignolem nowa wersje srokinga p\Avg mi wykryl ze to wirus daje do przechowalni a potem niepokazuj mi sie Log1 Prosze o Pomoc bo wczesnije tego niemailem ze Avg mi wykrywwal cos i Log1 byl z Gory dziekuje

Pobież jeszcze raz i reinstall może pomoże

Opublikowano

Witam,

Nie będę pisał nowego tematu poprostu napisze tutaj:

mam ten sam problem, po inspekcji i updacie nagle bot przestał chodzić tzn nie pokazuje się log1 przy włączeniu... Próbowałem już chyba wszystkiego zmieniałem wersje srokinga, reinstal windows 2 razy, loader itd wszystko od zera stawiałem nadal nic.... Mam także AVG wywala mi że znalazł wiruska, dałem aby zignorował lecz nadal nic. Wyłączyłem go nawet nadal nic.. Jakaś tragedia proszę o pomoc!!

Opublikowano

Tez dawalem Ignoruj w Avg i to samo niepoakzuje sie Log1 od wtorku;/ wszsytko probowalem tak jak u gory pisal bloszu;/ Chyba trzeba czekac do wtorku i sicaganc nowa wersje srokinga ;/ scaigalem chyabh z 4 razny i nic ;/ mam Xp bo D&G sie pytal to mam XP

Admin Cienia
Opublikowano
pomoz ktos:D? dam 5

Powtarzam pytanie, jaki masz windows.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Xp mam D&G napisz na xxx

-----------------------------------------------------

uprzedzam że regulamin zabrania podawania

gg publicznie, nastęnym razem warn. :P

Pisz pm.

//D&G

Opublikowano
pomoz ktos:D? dam 5

Wbij do silka przez loadera(np testosterone lub jakiś inny) i dopiero wtedy odpal sroking-a i czekaj aż znajdzie twoją postać jak to nie pomoże to nie wiem co innego możesz zrobić :( aha ja używam 1.0.19_2 i działa bez zarzutu no czasem wiesza się pisanie w silku ale nie przeszkadza to w boceniu :D

Opublikowano
@up

ściągnij najnowszą wersję, może pomoże.

Kolego czy widzisz co pisze? próbowałem chyba wszystkiego instalowałem wersje począwszy od 1.0.19_2 do wersji 1.0.20_1 żadna nie chodzi.

@up

Wbij do silka przez loadera(np testosterone lub jakiś inny) i dopiero wtedy odpal sroking-a i czekaj aż znajdzie twoją postać jak to nie pomoże to nie wiem co innego możesz zrobić aha ja używam 1.0.19_2 i działa bez zarzutu no czasem wiesza się pisanie w silku ale nie przeszkadza to w boceniu

Także nic bawiłem się chyba z tym pół godziny zero efektu....

Co to może do cholery być??

Opublikowano

heh miejmy taką nadzieje że po jutrzejszym updacie wszystko się "naprawi", okażę się jutro:/

Opublikowano

Start_nks musimy poczekać , innego wyjścia nie mamy - nikt niewie jak to naprawić, szukałem na forum głownym srokinga i też ludzie mieli ten problem i zero rozwiązania.

Opublikowano

Ja sprawdze sam, ścgiąne z oficjalnej srokinga i zobacze czy działa jeśli nie to będzie lipa... Trzeba będzie zmienić bocika na czas nie naprawienia tego gówna...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...