Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otoz problem wyglada tak

wlaczam bota login start, wpisuje pasy naciskam connect i nagle wylacza sie silk (bot sie nie wylacza)

czasem jest tak 50razy z rzedu a czasem nie ma tego w ogole jest jakis sposob na to , bo juz kurwicy dostaje servery sa crowded i w dzien to musze 500 razy clienta odpalic zeby wbic na postac.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

otoz problem wyglada tak

wlaczam bota login start, wpisuje pasy naciskam connect i nagle wylacza sie silk (bot sie nie wylacza)

czasem jest tak 50razy z rzedu a czasem nie ma tego w ogole jest jakis sposob na to , bo juz kurwicy dostaje servery sa crowded i w dzien to musze 500 razy clienta odpalic zeby wbic na postac.

Zacznijmy od tego jak sformułowałeś odpowiedz.

To jest ukryta treść, proszę

Napisałeś, że silkroad się wyłącza, skoro nawet nie napisałeś że się włącza.Wyłącza się w którym momencie?

Opublikowano (edytowane)

HALO

wlaczam bota login start, wpisuje pasy naciskam connect

BTW

teraz nie ma trafiku to ani razu to sie nie stalo!

Edytowane przez paxonzzzz

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Tez tak mam jak server jest crowded ale wydaje mi sie ze to jest crash w silku bo bez bota tez tak mam :)

jakby ktos znal odpowiedz jak to naprawic to prosze:)

Opublikowano (edytowane)

Ludzie to już było ze 100 razy jeżeli serwer jest full i dasz connect to = jest crash jeżeli był slot ale w niego nie trafiłeś to masz auto login jeżeli jest slot i trafiłeś wbijasz proste

@Down O to juz dziwne zazwyczaj silk z tego powodu sie crashowal

Edytowane przez Zgredzill4

Und3rsoldier.png

Opublikowano (edytowane)

Ludzie to już było ze 100 razy jeżeli serwer jest full i dasz connect to = jest crash jeżeli był slot ale w niego nie trafiłeś to masz auto login jeżeli jest slot i trafiłeś wbijasz proste

tylko ze ten problem jest nawet na czystym cliencie i nawet jak server jest populated:)

Edytowane przez _Rainair_
Opublikowano

ta ja mam go szczegolnie na 1 postaci xF wszytskie 4 ok tylko 1 nie jest do wbicia