Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy dział] War Rock

JacoH

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy powinien powsta? nowy dzia? o nazwie Tworzenie Modów ?

• Tak
      11
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkąd zaczęło się tworzenie modów do War Rock'a dział Tworzenie Cheatów jest cały czas zaśmiecany pytaniami "jak tworzyć mody" itp. więc wpadłem na pomysł, żeby powstał nowy dział o nazwie Tworzenie Modów. Wtedy wszystko by było uporządkowane, bo jak na razie to to wszystko jest pomieszane.

@edit proszę o wypowiadanie się dlaczego tak lub dlaczego nie.

Z góry dzięki

@down o to mi chodzi, żeby był podział, bo będą 2 działy Tworzenie Cheatów i Tworzenie Modów, a jak na razie jest to wszystko w jednym dziale i się to miesza.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

ref

Proszę o wypowiadanie się.

@edit

@ Usama Su kocken co z tego, żę War Rock ma dużo sub forum, jeżeli dużo osób pisze w dziale War Rock i jego pod działach to ten dział powinien się rozwijać i powiększać o nowe sub fora.

Opublikowano

ref

Proszę o wypowiedzenie się administracji, Global Moderatorów i Moderatorów War Rock'a, bo to oni mają tu decydujący głos, ale proszę o wypowiadanie się także userów.

Opublikowano

@2up Nie podoba ci sie że dział WR sie rozwija?

@topic powinno być osobne podforum "Mody,Modowanie" ponieważ modów jest tak wiele że zaśmiecają dział z cheatami i wgl nie można ich znalesc na forum robi sie balagan a ludzie coraz cześciej proszą o cheaty bo nie mogą ich znalesc ponieważ wszystko jest zapełnione przez mody myślę że to powinno powstać ułatwiło by znacznie prace zdecydowanie jestem na TAK

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Ja jestem na nie. Na prawdę userów w dziale WR nie jest aż tak dużo aby do każdego zagadnienia tworzyć subforum.

Idąc tym tokiem rozumowania możemy w takim razie zrobić też: Cheaty - download, Mody - download, Tworzenie botów, Cheaty - prośby i problemy itd. itp.

Nie rozdrabniajmy się tak, dział WR aż tak duży nie jest.

Ale można jeszcze zrobić inaczej. Nie wystarczyłoby zmienić nazwę suboforum na "Tworzenie cheatów i modów"? Myślę, że na obecną skalę to by w zupełności wystarczyło.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

M@aniek Mody to nie są cheaty to całkowicie inna bajka nie pasują one inaczej sie je pisze i inaczej działają nie pasują do nazwy cheaty.

Ps. Pozdrowienia dla cb tez kocham Monstera :)

@edit chociaż jak wejdziemy w dział Cheaty,boty,bugi.mody to mamy Tworzenie cheatów to powinno być jeszcze Mody,Tworzenie modów :)

Razor - Neutral

M@aniek - Nie

N1ghtmare - Tak/Neutral

Geoning -

Boyaka - Tak

Muter81 - Tak

hackerX - Tak

Siema Heniu - Tak

7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Przydałoby się stworzyć coś takiego. Ostatnimi czasy ludzi zaczęli się interesować modami i je tworzyć. Robi się syf, że hacki szybko znikają etc...Ja jestem na tak.

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Właściwie można by stworzyć ten poddział, ale tak naprawdę nie jest to jakaś gigantyczna ilość tematów o tworzeniu modów. Myślę, że można by po prostu dopisać do tego poddziału "tworzenie modów", wystarczyłby jeden podpięty temat ze wszystkimi potrzebnymi informacjami i nie byłoby tak źle.

Opublikowano

Ale tworzenie modów jest coraz popularniejsze, bo jeszcze z miesiąc temu tylko kilka osób tworzyły mody, w tym ja, a teraz nawet jak ktoś ma 7-8 postów to już chce robić mody i często dostaje wiadomości jak się tworzy mody, czy możesz mnie nauczyć, a ja ich uczę jeżeli mam czas. A jak by był taki dział to może by nie pisali do kogoś na PW tylko w tym dziale i jak już by się ktoś czegoś dowiedział to temat zostaje i następne osoby już by z nich mogły korzystały.

Opublikowano

Ja jestem neutralny w stosunku do tej propozycji. Dział "Tworzenie cheatów" ma obecnie zaledwie 7 stron.

Nie jest to znowu aż tak dużo by panował, aż taki chaos jaki jest opisany w temacie.

Patrząc na pierwszą stronę widzę duże rozrzucenie tematów w czasie.

Pierwszy z dziś, ostatni z 14 lipca. Powtarzam, że patrzę tylko na pierwszą stronę.

Z czasem jednak może i te usprawnienie będzie konieczne bo dział się jednak rozwija.

WarRock jest co by nie mówić obecnie jednym z czołowych FPSów.

NEUTRALNIE

1373662483-U83583.png

Opublikowano

M@aniek Mody to nie są cheaty to całkowicie inna bajka nie pasują one inaczej sie je pisze i inaczej działają nie pasują do nazwy cheaty.

Ps. Pozdrowienia dla cb tez kocham Monstera :)

@edit chociaż jak wejdziemy w dział Cheaty,boty,bugi.mody to mamy Tworzenie cheatów to powinno być jeszcze Mody,Tworzenie modów :)

Co nie zmienia faktu, że tematów o jednym i drugim jest na tyle mało, że wystarczy połączenie tego w jedno.

W WR wszystko jest przelotne, Mody mogą zniknąć tak samo szybko jak się pojawiły. Znam tą grę dobrze i takich sytuacji pamiętam już wiele.

Podtrzymuję swoje zdanie na nie.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

hmm maniek ma racje... mody moga zniknac... i co w tedy usuwac all?

jak na razie jest ich wiele i sa popularne.. mody juz raz zniknely ale powrocily sam nie wiem...

Opublikowano

I się zrobiła sytuacja taka :

M@aniek - Nie

N1ghtmare - nie określił swojej pozycji, ale napisał, że przydał by się taki temat

Geoning -

Boyaka - Tak

Muter81 - Tak

hackerX - Tak

Siema Heniu - Tak

Większość jest na tak, ale jeszcze administracja musi zatwierdzić pomysł, żeby powstał nowy dział.

Opublikowano

M@niek jednak dobrze napisał. Mody są przelotne, wątpię, że długo będą. Lecz jeżeli można to i tak warto zrobić takie subforum, lub dopisać tworzenie cheatów, modów .

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Jest tak duży syf w sub forum że masakra ten nowy dział musi powstać !!!!!!!!!!!

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Jestem na TAK, ale jeśli to będzie dział "Mody". Dla samego tworzenia modów się nie opłaca ;)

Jak coś to ktoś mógł by mi dać uprawnienia na 1/2 dni i bym poprzenosił wszystko do nowego działu.

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Teraz gdy dużo ludzi zaczęło modowanie to moim zdaniem powinien się pojawić nowy podział

Ja jestem na nie. Na prawdę userów w dziale WR nie jest aż tak dużo aby do każdego zagadnienia tworzyć subforum.

hmmm dział Warrock jest jednym z większych na MPC, nie licząc pogaduszek, fanart itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...