Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Spadek botow

NasuWoj

Spadek Botow  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zaobserwowa?e? spadek botow?

• Tak Widze Mniej "botow"
    • Nie Widze Tyle Samo Co Wcze?niej
    • Nie Mam Zdania!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP pamiętam te czasy :) ale nigdy tak nie będzie ... bo gracze mają dalej za dużo yang ... tak przykład jak podałeś będzie gdzieś w granicach 100-200kk jak ceny spadną tak jak mają spadnąć :)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

UP pamiętam te czasy :) ale nigdy tak nie będzie ... bo gracze mają dalej za dużo yang ... tak przykład jak podałeś będzie gdzieś w granicach 100-200kk jak ceny spadną tak jak mają spadnąć :)

Yang i tak jest mniej na serwerach

Przez pomocnika zdarzeń co byl 2x sam wydałem 3kkk na niego

Mysle ze ceny spadna jak kiedyś było aura 500k ale trzeba na to z 2-3miechy(O ile boty nie wrócą)

A ci co maja duzo Yang tez kiedyś im sie skończą:)Wystarczy dawać co jakiś czas pomocnika i po 3miechach na serwerze bd stabilnie z yang

Opublikowano

Jeśli stare ceny powrócą to ja możliwe że powrócę do metina ale jak kolega 2up napisał to chyba się trochę naczekam :P

76561198056612716.png

Opublikowano

Bota to jeszcze ani jednego nie widziałem, ale gram dopiero od kilku dni. Na syriuszu aura po 25kk nawet nie schodzi, małże po 10kk i mniej, silne 9kk fmsy były takie drogie teraz za 20kk nawet nie schodzą. Jedyne co mnie gnębi to to, że czarowane ostrze drożeje 13kk?! Z tym pomocnikiem co jakiś czas to wcale nie głupi pomysł. Brak kasy= niższe ceny.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

ja gram od tygodnia na Orion i kręce się po m1,m2

jeszcze ani jednego bota nie zauwazyłem ;)

A ceny tanieją dlatego że dużo osób odeszło z metina i ceny coraz tansze bo nikt nie kupuje :D ( ja tak myslę)

ale Admini coś chyba zrobili bo już ani jednego botka nie widzę, a nie dawno latały wszędzie na psach, wilkach itp a teraz 0 xD

Opublikowano

Ostatnio na Phobosie kupowałem kamyczki po 1kkk+(2bodz) a teraz widze po 700kk wiec coś tanieje,lecz gdy ceny spadna i jakiś nowy gracz zachce pograć to już niebędzie tak łatwo mu z dobrym eq :P

Opublikowano

Ostatnio na Phobosie kupowałem kamyczki po 1kkk+(2bodz) a teraz widze po 700kk wiec coś tanieje,lecz gdy ceny spadna i jakiś nowy gracz zachce pograć to już niebędzie tak łatwo mu z dobrym eq :P

A niby dlaczego?Skoro kamole tanieja to eq tez tanieje i na to samo wychodzi.

Sam bym wrucil na pl gdyby pozbyli sie all botow bo to one sa przyczyna tych kosmicznych cen.I to wlasnie przez boty odszedlem pewnie jak wiekszosc graczy.

Opublikowano

Na alegro dzisiaj widziałem tylko 2 aukcje z yang

cany spadają tak szybko ze masakra ale to dobrze:0

teraz kamol na s10 600kk:)

3firmy nie sprzedają już yang;d

Opublikowano

ale np Ci co zostawili na koncie grube miliardy yangów (10-50kkk) będzie ich stać na wszystko.

Ale co jakis czas daja pomocnika zdarzeń z różami,czekoladami i ludzie na to po 2kkk+ wydaja wiec yang jest coraz mniej

Opublikowano

Jak zaczynałem grę to na Obsydianie nie można było się czasami wbić na ch1 :) A teraz na ch1 kilka osób w mieście a ch2,3 i 4 puste. Trzeba narobić zapasów kasy. O co biega z tym pomocnikiem zdarzeń? Można u niego kupować te róże i inne bzdety?

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

Jak zaczynałem grę to na Obsydianie nie można było się czasami wbić na ch1 :) A teraz na ch1 kilka osób w mieście a ch2,3 i 4 puste. Trzeba narobić zapasów kasy. O co biega z tym pomocnikiem zdarzeń? Można u niego kupować te róże i inne bzdety?

Pomocnik sprzedaje

róże,czekoladki,cukierki,zółte róże

występuje na eventach najczęściej z okazji rocznicy.

z czekolad itp dropi

Bodzio

Fasolka zen

ku

sztaby srebra

poty

Opublikowano

Na ''Arkantesie" ceny spadły.

Kamień duchowy kosztował 1,7kkk a teraz kosztuje 800kk. Wracają stare ceny.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Robię zapas yang .. za ok. 100 zł to będzie ok. 6kkk ? no może za 105 ( 7kkk :D )

I kupię pro eq :P

Pozdrawiam z s10

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Robię zapas yang .. za ok. 100 zł to będzie ok. 6kkk ? no może za 105 ( 7kkk :D )

I kupię pro eq :P

Pozdrawiam z s10

Po co wydajesz kasę realną na głupotę?

TO GŁUPOTA TEN METIN !

Powrót ! 26.09.11

Opublikowano

UP@ Nice spam !

Mam kase to wydaje -.-

Topic@

Dużo kamoli widzę.. a czasem zobaczy się naszyj 2k pż ;p

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

@up

Niech robi co chce -.-

Sra kasą to kupuje yangi ,proste !

Jakoś dziwnie mało graczy gra; <

Nie dziwie się czemu jak za Kamer Moda ban -.- I co 3 osobe łapią.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

@up

Niech robi co chce -.-

Sra kasą to kupuje yangi ,proste !

Jakoś dziwnie mało graczy gra; <

Nie dziwie się czemu jak za Kamer Moda ban -.- I co 3 osobe łapią.

jak faktycznie jest nowy hs to niedlugo bedzie 10 shopow na ch1/ch2 xD

Opublikowano

Już niedługo boty wrócą ;)))

Jeszce tylko dopracować bot-a i ruszamy ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/413691-hit-projekt-lightbot-v01-2011/

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

u mnie na serwie duzo mniej botow (prawie 0) ostatnio zrobili event ze wszystko potanialo, ale powoli zaczyna wracac, lecz na pewno nie do tego poziomu co wczesniej

zbyt duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...