Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie ile kk kosztuje zrobienie przedmiotu +16/24(chce abyście podali + itemu i ilość kk)

Wynagradzam +ami

I licze na szczere odpowiedzi

to tak nie działa możesz wydać 30 zł i zrobić item na 18-24 a możesz wydawać tysiące i wbić na + 12 13 14

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

to tak nie działa możesz wydać 30 zł i zrobić item na 18-24 a możesz wydawać tysiące i wbić na + 12 13 14

Też mi się znalazł to oczywiste ,że jest tak jest jak mówisz.

Można wydać tysiące i mieć item +13.

Poprostu chce ktoś wydawać kase na ulepszanie w nieskończoność itemu.

I weź nie spamuj.

Temat do zamknięcia.

EDIT

Poprawiłem troszkę błędów

Edytowane przez Warkoczyk
Opublikowano

Ty to chyba masz 8 lat

Myślisz że tak łatwo ulepszyć item? To zależy od szczęścia a nie od ilości kamieni księżycowych

zresztą ten temat jest bez sensu

Ps ja nie spamuje jedyną osobą która spamuje to ty

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Ty to chyba masz 8 lat

Myślisz że tak łatwo ulepszyć item? To zależy od szczęścia a nie od ilości kamieni księżycowych

zresztą ten temat jest bez sensu

Ps ja nie spamuje jedyną osobą która spamuje to ty

No raczej nie od wgranego progra,mu ulepszania jak zauwazyłem na starym EG

Każdy ma takie programy(3)

Ulepszałem ciągle topek do +(tyle ile wypadło)

No i za 3 razem zauważyłem że topek(3) ulepsza się w tak samo jak ten 1(w tych samych momentach pali)

No i teraz chyba nie powiesz że nie mam racji?

EDIT

Temat do zamknięcia

Edytowane przez Warkoczyk
Opublikowano

No raczej nie od wgranego progra,mu ulepszania jak zauwazyłem na starym EG

Każdy ma takie programy(3)

Ulepszałem ciągle topek do +(tyle ile wypadło)

No i za 3 razem zauważyłem że topek(3) ulepsza się w tak samo jak ten 1(w tych samych momentach pali)

No i teraz chyba nie powiesz że nie mam racji?

EDIT

Temat do zamknięcia

Powiedziałbym że nie masz racji ale nie wiem o co Ci chodzi napisałeś tak bezsensu że nawet tego nie rozumiem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na EG jest zupelnie inny kowal >.<

"Ważne jest, by nigdy nie przestać pytać. Ciekawość nie istnieje bez przyczyny. Kontemplując tajemnice wieczności, życia i cudownej struktury rzeczywistości, nie można uniknąć lęku. Wystarczy więc, jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia. Nigdy nie trać świętej ciekawości."

A. Einstein

Opublikowano

Ludzie ten tamat to spam plz zamknijcie go jak najszybciej.

Rozmawiam z kolesiem o + a tu się włącza koleś który mówi rzeczy oczywiste(na EG łatwiej robi się +)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warkorczyk ja ci powiem z doswiadczenia ulepszania. wiec tak kupujesz forumulki mistrza eliksir szczescia tynkturke dalszego istnienia i tak do +3 ulepszy sie na pewno samymi formulami a nawet dalej jezeli bedziesz miec szczescie zawsze przy ulepszaniu mialem tak ze gdy z +9 chcialem wbic na 10 palilo za 1 razem a za drugim ulepszalo (zawsze tak mam) wiec zeby nie stracic formuly mistrza ulepsz z +9 na +10 normalna formulka ucznia a potem wes mistrza najlepiej ulepszac z poziomu 13 15 i nizszych pamietaj z 9 na 10 zawsze pali za 1 razem za drugim ulepsza oraz szczescie tu sie liczy bardzo tak jak koledzy wyzej pisza mozesz kupic z 500 kk a i tak moze ci sie nie wbic wyzej niz +12 ;p dziekuje jesli pomoglem to prosze o ++++++++++++++++++++++++++++ ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...