Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filmik zrobiłem tuż przed sprzedażą całego eq i konta.- tak na pamiątkę.

Żeby nie było głupich komentarzy takich jak na yt to odrazu mówię że skile wbijałem jeszcze chwilę po zrobieniu eq.

Całe eq (a przynajmniej ponad 90%) zrobiłem w 2 miesiące zaczynając od zera a gdy już eq miałem to kończyłem wbijac skile.

UWAGA- Eq zrobione było bez allegro i item shopa- na is-a wydałem 60-70zł. Duuużo sm miałem z sponsor pay.

Zalecam oglądac w HD

HBV27j.png

Opublikowano

no eq spoko :) sam mialem takie ale troche inne fms mial sr 42 i kd do expa i skille na m :D

niewiem jak wam dziala ten sponsor pay mi nie dziala a juz probowalem 1k razy xD ;(

Opublikowano

Działa działa sponsor pay w tydzień 2-3 godziny dziennie na ankietach zarobiłem 1000sm !!!

Ladne eq ja sobie juz ładnie wybonowałem stalke i bojowego teraz reszte musze:P

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

duzo zwojów egzo poszło? na aure. ja od 11 dni gram surka wp i bd ostrze zwojował narazie mam 40zwojow ale sm wbijałem w sponor pay i 300sm w zapasie ;) za ile konto poszło? czy jeszcze je masz

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@misiekBrum

sponsor pay (czy jakos tak) to smocze monety za darmo, no może nie do końca za darmo bo żeby je zrobic trzeba troche poklikac i popisac głupoty.

Ogólnie chodzi tutaj o wypełnianie reklam i ankiet. Jeżeli trzeba ci tylko pare SM to wchodzisz do is-a i tam dajesz kup smocze monety a nastepnie jest coś typu "zarób smocze monety" (nie pamiętam jak tam pisalo).

Jeżeli chcesz większą ilośc SM to ściągasz jakiś program do zmiany IP (polecam aol - bardzo dobry w porównaniu do reszty programów tego typu) i wypelniasz ankiety majac ip np z usa. O tym musisz poczytac wiecej na forum gdyż nie chce mi się rozpisywac skoro są gotowe tuty.

@marihuana661

Ogólnie rzecz biorąc to nie inwestowałem za bardzo w zwoje, aura od samego początku dobrze mi wchodziła bo do m7 nie spaliło mi ani jednej księgi. Potem już było trochę gorzej bo wchodziło średnio jedna na trzy KU.

Na aure poszedło mi dokładnie 124 KU (może byc tutaj pomyłka o 2-3 ku +/-). Berek wchodził bardzo słabo i wbiłem go jakieś 2 miesiące po aurze. Zwojów egzo użyłem 13szt tylko i to pod sam koniec. Za SM kupowałem sobie 2x drop, jakieś tam zmianki i takie tam pierdoły.

Co do tego za ile konto poszedło to powiem tak, całe eq sprzedałem za kamyczki a kamyczki na allegro po 8zł - tak żeby szybko zeszły, inni mieli po 10zł + :)

Za puste konto bez eq miałem oferty w granicach 180-200zł ale zamieniłem konto puste za bodziaka 77 (skile m6-m8) z full eq ( w tym all 2k hp, lwia+9 z dobrymi 5bonami i ogólnie reszta też niczego sobie).

Gdy już miałem tego woja to zrobiłem nim stalke na 9 w pierwszy dzien gry na tym koncie a stal sprzedałem na allegro, akurat na nowego pc-ta wystarczyło (nic specjalnego ale zawsze cos :D)

HBV27j.png

Opublikowano

UWAGA- Eq zrobione było bez allegro i item shopa- na is-a wydałem 60-70zł.eee...Zbyt nie rozumiem;d Więc wkoncu było robione z IS czy bez?

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

UWAGA- Eq zrobione było bez allegro i item shopa- na is-a wydałem 60-70zł.eee...Zbyt nie rozumiem;d Więc wkoncu było robione z IS czy bez?

o jejku, chodzi o to że te 60-70zł wydałem tylko na 2x drop a nie np na allegro kupując yangi czy też na is-a kupując zmianki :)

HBV27j.png