Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym siędowiedzieć z Waszych obserwacji na jakim serwerze są najmniej aktywni GM'owie i nie zbanują nas za FB bo dziś jużdostałem bana na 3 konto za FB na Orionie a kiedyś miałem 10 włączonych i żadne nie zbanowane.

Opublikowano

też gram na Orionie ;D

cały czas jade na FB lub jakimś innym chaku xD

ostatnio pierwszy raz mnie zbaanowali ale nie za chaki ale za wulgi ;P

A może nie masz zablokowanego HSa?

Opublikowano

jasne kurcze kolega gral caly dzien na moim acc only mod nie wyjebał mu hs zadnego bledu a bana dostałem dobrze ze na dropie siedział wiec zablokuj jeszcze raz bypasem od miśka

ps nie zaczynaj na s1 gm'ow tam chodzi po całym m2 fb ostatnio postawiłem w 1dzien 4konta zbanowali z 6... a teraz pykam an kirianie 2fb chodza praktycznie non stop wiec mozesz wbijac

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie gram na PL'u ale jak się biorą do roboty to chyba na wszystkich serwerach :<

A tak w ogóle to fajne równanie w nazwie tematu xD

Opublikowano

najlepszy taki serw na którym sporo typa dużo sie nasprawdzać muszą lub botuj w innym miejsc tak poza m2 m1 tak na końcu mapy ....

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

marihuana661 jak możesz to daj link bo ja nie znajdę nawet po tygodniu tego hs'a

XTheX dzięki no wiesz fajne bo moje^^

Opublikowano

Na wszystkich serwerach i tak bana dostaniesz wcześniej czy później...

Np ja grałem na s1 i 1 postacią dostałem bana po 1 dniu a 2 postacią siedziałem na fb 2 tygodnie :)

1356721310-U739101.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...