Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z botem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z botem, a mianowicie, gdy go odpalam to włącza się strasznie długo, a gdy już łaskawie się włączy to nic nie mogę zrobić, bo na żadnej postaci nie ma ani servera ani świata. Nie mogę również stworzyć innych postaci, bo gdy wybiorę server to nie mogę wybrać świata i odwrotnie. Dodam, że na innym komputerze mam zainstalowanego bota który normalnie chodzi. Proszę o pomoc :)

Opublikowano

hmmm moze net framework za stary ale problem z internetem mozesz miec takze za slaby sprzet

mi ja net bo mam z Tmobile ledwo co dzialal to tez nei moglem wybrac serwera ani swiata

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja również mam problemy..najpierw kilka dni nie chciał sie łaczyć z serverem (ale pewnie to wina neta), potem około tygodnia dobrze działal. jednak juz od dwóch dni jak chce wlaczyc bot otwiera sie okno "program sbot przestał dzialac" czy jakos tak... teraz sie zastanawiam czy da sie to jakos naprawic, czekac az samo zaskoczy (moze to znowu wina połaczenia) czy moze lepiej sciagnac nowy bot?

Opublikowano

Miałem to samo co Zimowy - ściągnąłem znowu i znowu - nic nie dawało. Po n-tym resecie i ściągnięciu kolejnej instalki zadziałało. Bot czasem sam się sypie i wystarczy ściągnąć jeszcze raz, usunąć poprzednią wersje, zrobić reseta (w takiej kolejności komputer usunie cookies) i wypakować znowu - jak nie działa to ja tu nie pomoge.

Jestem ciekaw, czy to że zarejestrowałem się na MPC w piątek 13 coś zmienia...