Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torba na ramię do gimnazjum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up iście frustrująca sprawa, skąd wiesz że to on akurat cie minusował? Co do tematu do do ostatniego postu pierwszej strony byłem pewny że to dziewczyna, w dupie się wam poprzewracało myślę tak samo jak joint. On pisze na temat autora że nie powinien nosić torby a ty mu z listonoszem wyjeżdzasz. A tak na serio to każdy jest wolny i może sobie chodzić w różowym lateksie z napisałem tu mnie wal na plecach i nikt mu do tego, ale powodzeniu w chodzeniu ulicami.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zauważyłem, że zaatakowałeś mnie poprzez minusowanie mnie ;). Tyle , że ja w ogóle cię nie minusowałem. To pokazuje twoją płytką inteligencję. Dalej wal te minusy bo mnie wisi ta reputacja :).

614500.jpeg

Po 1 to ten debil z jednego z moich tematów minus-uje wszystkich a Po 2 jak nie masz dowodów to się schowaj bo jak używasz takiego słownictwa wśród znajomych (jeśli ich w ogóle masz).

To dużo ludzi by cię wyśmiało już nie mówiąc o twoich poglądach...

A i jeszcze jedno zobacz na swój nick Pan-zagłady co ty kurwa emos jesteś ?

Czy 12 latek co siedzi 3 godziny ze słownikiem ?

87016652.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...