Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Opcja Super Solider

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio na forum prawie wszystkie tematy dotyczą rozwiązywania problemów ;)

Więc żeby odsapnąć o tego zapraszam do dyskusji na temat opcji super solider :)

Co myślicie itp.

Moim zdaniem ta opcja to dobry pomysł. Combat przestaje być poważną nawalanką, a staje się dobrą zabawą - to do czego gry powinny służyć :)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

''Ostatnio na forum prawie wszystkie tematy dotyczą rozwiązywania problemów'' co to ma do super solidiers skoro problemy z tej gry nie wiążą się tylko z tym. Przecież są hacki errory itp

a co do super solidier bardzo mi się podoba ta opcja w grze rzeczywiście można się trochę rozluźnić

ale nie chciałbym narzekać wolałbym to co jest na Na combacie ten nowy Fireteam

Opublikowano

A ja tam wogóle nie gram na serverze "Rec Rules" bo lubie campić a jak tam

mi wyskoczy taki zombiak to snajperką mu nic nie zrobie :P Ale trzeba przyznać

że nexon się dobrze spisał ! A co do Ed Doga to również popieram <- nowe FT

to też bardzo dobry pomysł chociaż wogóle nie gram tego typu gier bo to

jest tylko dla tych którym zależy na szybkim levelowaniu :) Ale najlepiej co mogliby

zrobić to nowa mapa :x napewno bardziej się przyda niż jakaś kolejna broń która i tak

kupie na wypróbowanie a póżniej wróce do snajpy ^^

_K4R0LiN4_ .png
Opublikowano

BlodMoney podobno ma być z tego jakaś strategia ;]

Masz boty ustawiasz je i one robią napady ..

Albo nowy mapka do FT ..

Sam nie wiem ale gdzieś takie coś słyszałem ;]

A co do Super Solider

-Głupie ..! Nie wiem jak wam to powiedzieć ale GŁUPIE !

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

mi tam się super soldiers podoba, jak są joby Get 150 kills/100 kills to można mnie spotkać na ch1, z resztom mam koło 2.40 kdr jeśli chodzi o rec rules..

Opublikowano

Tryb bez sensu ...

Biegasz zombie,którego aby zabić musisz władować chyba ammo z obrotówy ...

Co do czego ten zombiak bije z kilometra ...

Bardziej interesuje mnie trailer cos tam Money .

Czekam z wielką niecierpliwością kiedy bd coś wiadomo o tym u nas ;D

Jest na NA czyli EU szybko od nich to zassa

9368_gold.png

Opublikowano

Bardzo ciekawe, podobają mi się tam tryby. Dobrze by było gdyby zaliczało do normalnych statystyk, a nie specjalnie do tego. Ale szkoda że tam mało osób gra (ciągle low) .

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Tryb bez sensu ...

Biegasz zombie,którego aby zabić musisz władować chyba ammo z obrotówy ...

Co do czego ten zombiak bije z kilometra ...

Bardziej interesuje mnie trailer cos tam Money .

Czekam z wielką niecierpliwością kiedy bd coś wiadomo o tym u nas ;D

Jest na NA czyli EU szybko od nich to zassa

Co do tego na co czekasz , uważaj Omek zanim se zagrasz nieżle się nawkurwiasz :D

Co do S.S.

Fail wielki.

Myślałem że to poprawi na FT staty botów ( chociaż i tak mają wyjebane ) i bd ciężej.

A nie do ELi i czegoś tam jeszcze.

GÓWNO.

Szczerze Nexon od jakiegoś czasu tylko failuje :D

A ludzie bd walić tą gre bo nie bd w co grać.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Przepraszam, ale opowie mi ktos wiecej na temat tego moda czy jak to tam sie mowi : Super Solider

Jest to nowa funkcja udostępniona na serwerze : coś tam rulez .

Po zebraniu paczki/paczek zamieniasz się w zoombie,który dostaje super speeda i ma więcej hp .

Zabija każdego 1/2 uderzeniami .

Jeżeli gdzieś coś nie tak to wybacz .

Nie grałem na tym trybie tylko dowiedziałem się o tym z CAWiki

9368_gold.png

Opublikowano

Jest to nowa funkcja udostępniona na serwerze : coś tam rulez .

Po zebraniu paczki/paczek zamieniasz się w zoombie,który dostaje super speeda i ma więcej hp .

Zabija każdego 1/2 uderzeniami .

Jeżeli gdzieś coś nie tak to wybacz .

Nie grałem na tym trybie tylko dowiedziałem się o tym z CAWiki

No nie dokonca.Nie zawsze zamieniasz sie w zombi(i jest to taki zombie jak na kwarantannie-ten co ma 300HP).

Po zebraniu paczki mozesz dostac np 300hp, no recoil, super speeda, zombie, super spy(ten z minigunem co go dostajemy jak zbierzemy wszystkie paczki na Spy Hunt) i cos tam jeszcze.

Opublikowano

szybszy i mocniejszy atak (tracker bierze na hita), niekończące się ammo, 120 hp i ap, god mode na jakieś 10-15 sekund..ogólnie najlepsze są: spy, bo łatwo o unb, zombie bo go trudno zabić i jest dość długo gdy się zbierze paczke, god mode (immonue to damage) zawsze w te kilka sekund możesz sobie dobić spy jak Ci na oma przeszkadza, czy coś. Poza tym speed do szybszego zbierania paczek ;-)

Opublikowano

Dla mnie to wygląda tak z jednej strony spoko bo noobki se pograją z drugiej strony malutka przesada zbierasz skrzynkę i nagle masz jakieś patenty ze jesteś lepszy od innych obraza dla graczy którzy

grają w tom grę w chuj czasu i zdają się tylko i wyłiącznie na swoie umiejętnosci

Opublikowano

Dla mnie to wygląda tak z jednej strony spoko bo noobki se pograją z drugiej strony malutka przesada zbierasz skrzynkę i nagle masz jakieś patenty ze jesteś lepszy od innych obraza dla graczy którzy

grają w tom grę w chuj czasu i zdają się tylko i wyłiącznie na swoie umiejętnosci

Nie wiem czy zauwazyles ale rec rules ma osobne statystyki.Takze niczyje ratio nie ucierpi

To jest serwer 4fun- jesli ktos nie chce nie musi tam grac przeciez

Opublikowano

Nie wiem czy zauwazyles ale rec rules ma osobne statystyki.Takze niczyje ratio nie ucierpi

To jest serwer 4fun- jesli ktos nie chce nie musi tam grac przeciez

Wiem ale Nobbki zamiast grać normalnie to będom wszyscy grać tam i się ćeszyć że zabiją 15 typa :)

Opublikowano

Pomysł jest bardzo dobry ,lecz i tak wolę grać w normalnym trybie ,ponieważ się przyzwyczaiłem i lepiej mi się gra ;]

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Ja na początku myślałem ,że Super Solidier i obok on/off to myślałem ,że chodzi o to ,iż można spec wyłączyć/włączyć na roomie

Opublikowano

Ja na początku myślałem ,że Super Solidier i obok on/off to myślałem ,że chodzi o to ,iż można spec wyłączyć na roomie

No na zajebisty pomysł wpadłeś to by było coś

Opublikowano

No na zajebisty pomysł wpadłeś to by było coś

Moze i tak ale nie bedzie takiej opcji.No bo jak ktos kupil full nx i nie moglby sobie cisnac zwyklych graczy...nie przejdzie xD

Opublikowano

Moze i tak ale nie bedzie takiej opcji.No bo jak ktos kupil full nx i nie moglby sobie cisnac zwyklych graczy...nie przejdzie xD

No ale czego jak np masz ellite to tesz możesz kikać speców byłoby prosciej włonczyć opcie no spec i po sprawie oczywiscie mi spece nie żutują tak samo sie zabija jak innych z moim 25spida mam ich w dupie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...