Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Mam Problem Z Silkiem

Zygi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i proszę o pomoc :rolleyes:

wczesniej mając wgranego XP-eka SP2 silk nie chcial mi chodzić z powodu błędu C++ ....

teraz mam wgrana vistę wszystko ładnie się instaluje bez żadnego błędu ale wpisując pasy i wciskając enter nawet nie próbuje się zalogować tylko wyświetla się napis wszystkim znany ; ,, server is full, please try again later,,

sprawdzilem na rev6 że jeden z serverów ma inspe wiec poczekalem aż ludzie zaczęli sie dobijac na server.. jak jeszcze był easy probowałem się wbić i niestety nie mogłem.... :unsure:

aha mam zainstalowanego ; net framework-a 3.5 i direct-a najnowszego ; i najnowsze sterowniki...

próbowałem reinstala silka ale nie pomaga

jesli ktos wie co to może być to proszę o pomoc

Opublikowano

teraz niema obrazka z kodem wiec odrazu sie wyswietla "traffic..." a na rev6 i takze w silku sa czasem takie bugi (coraz czestrze) ze widac ze easy lub pop a na prawde jest full ;/ ja tak mialem z tibetem lub alexander'em :P

@DOWN a to sorka ;p to nie wiem sorka ;/

Opublikowano

Dobrze wiem o tym ze nie ma kodu:P ale u kolegi na kompie jest troszeczke inaczej...

wtedy akurat nie bylo buga na rev6 bo znajomy sie normalnie logował na ten server ktory był easy... wiec dalej szukam rozwiązania :)

Opublikowano

gdy serwy są easy , to full ludzi wbija na raz, więc nie dziw się, że nie mogłeś wbić, taki bug, zbyt duża ilość graczy próbuje dostać się na serwer w tym samym czasie. dlatego powinieneś się logować aż do skutku:)

Opublikowano

Nie wydaje mi się właśnie...coś musi być nie tak;/

daje enter i nawet nie próbuje sie logować tylko napis ze server zajety;/ u kolegi jest inaczej;/

nie wiem jeszcze dlaczego w okienku silka jak skieruję myszke na start to mi znika kursor;/ może taka uwaga naprowadzi ludzi z forum co to może być...

pomóżcie ciężko 4 miechy bez silka.... :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...