Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema postanowiłem pograć na Onyksie PL tylko kim grać hmm lecz zastanawiam się kim będzie łatwiej i ciekawiej zastanawiam się nad Surą WP i Wojem BODY (ninją grałem na Kronosie 69lvl znudził mi się) a szaman to już wogle na PLu nie lubie szamanem expić bo nie mam na eq dla szamana ale chyba pogram WP bo jest ciekawszy w skillach a Body sie nudzi więc jak wy uważacie?

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Skad wiecie ze WP po 70 koksi? Jak moze isc bulidem Ostrze, zbrojka, strach, rozpro ? to co ? gowno a nie koxi, nie polecam Ci sury, na wojnach slaba sam mialem 70lv eq +9 egzo zbonowane full i co z tego jak bilem te 2/3 k ze skilla i nigdy krytyk nie weszedl... Gralem bulidem Ostrze, zbrojka, wir, palec, rozpro i dupa.. do 70lv sie nudzisz jak palec nie wiesz co ze soba zrobic tylko expic bez przesady :) wez woja bo mozna pvp robic na kazdym lv.

Legenda
Opublikowano

Weź surę weapon, ponieważ ma dość tani ekwipunek oraz ksiegi umiejętności. Jest również bardzo ciekawą postacią do expa.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...