Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] nie rozumiem tego ticka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dostałem dzisiaj odpowiedz na ticka o treści: Hello i can't log to account on WarRock.net,but i can log to account in game. Can You help me? I dostałem taką odpowiedz: Dziękujemy za skontaktowanie War Rock Customer Support Team! Dziękujemy za poświęcenie czasu na kontakt z nami. Przepraszamy za niedogodności, Należy pamiętać, że gracze nie są w stanie zalogować się na stronie internetowej G1 korzystania z kont WR. Jednakże, będziesz mógł zalogować się na stronie internetowej G1 używając swojego konta G1. Należy pamiętać, że będzie można dokonywać zakupów dla G1 i kont powiązanych. Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, prosimy przyślij kolejny bilet. Jeszcze raz dziękuję za kontakt. Mamy nadzieję, że nadal cieszyć się swoim doświadczeniem w War Rock! Pozdrawiam.

I konto dalej zablokowane na stronie gamefirs ;/ i nie rozumiem tego pisze im ze mam zablokowane kato na game firs a oni mi takie coś :D:D:d

7c4ad2c3c47947b38c2df89255f8ca2c.0.gif
Opublikowano

A za co wogule tego banna bo admini nie dają od tak bana musiałeś Hackowac albo coś innego ;)

jeju nie dostałem zadnego bana moge sie zalogować na Warrocka ( grę) ale nie na strone pisze mi login error a jak wpisze w wr to wchodzi normalnie i wyslalem im ticka i takie cos;/

7c4ad2c3c47947b38c2df89255f8ca2c.0.gif
Pasjonat
Opublikowano

A jest to konto główne?? Jeśli nie to pamiętaj że musisz logować się przez passy do konta głównego.

Kiedy się ostatnio logowałeś na stronie?? Jeśli 120 lub 180 dni temu to twoje hasło zostało zresetowane i po prostu musisz je przypomnieć.

Jeśli Oto chodzi to liczę na "+"

Status Postów.

10____________________[X]

50____________________[X]

100___________________[X]

250________________________ [_ ]

500________________________ [_ ]

1000_______________________ [_ ]

KryRadzi.png

Opublikowano

A możesz logować się na inne konta czy tylko na te jedna nie możesz się zalogować?

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Twoje konto się zbugowało.. spróbuj przez inne przeglądarki... jak

- Firefox

- Google Chrome

- IE

Jeśli też nie to nie ma na to rady... jedynie zmiana loginu, ale to jest nie możliwe

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Już ci mówię co trzeba zrobić . Mam czasami taki sam problem. Wejdź na stronę gamersfirst i kliknij na suport ( na górze po prawej stronie ) , następnie kliknij na suport warrock i wyskoczy ci logowanie na gamers first. następnie kliknij na warrocka i będziesz już w środku. DAWAJ PLUSA:)

f5eea1e979090638.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...