Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Re: Minecraft czarne kontury

sloww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ponawiam moje pytanie odnośnie tych czarnych konturów w Minecrafcie. Jestem prawie pewien że to przez program Game Booster, bo:

1.Po używaniu tego programu zaczelo mi sie to psuć

2.Niektóre gry także mają takie coś.

Odinsatowywałem program i nic. Pomocy co robić!

Mam najnowsze stery dzis aktualizowane, Minecraft bez tekstur packów. reinstal nie pomaga.

post-350842-0-55190700-1311277858_thumb.jpg

Opublikowano

Chyba masz po karcie graficznej -.- (Jeżeli masz to też w innych grach)

A ten ss zbyt wiele nie mówi.

Tak to jest jak się nieumiejętnie bawi takimi programami jak Game Booster pewnie twoja karta nie wytrzymała. (Tak sądzę choć mogę się mylić)

EDIT:

Chyba jestem ślepy bo nadal nie widze xD

Opublikowano

Bardzo dużo ludzi ma ten problem. Ty masz tak, jakbyś miał ręką zaznaczone wszystkie klocki. Mi to nawet pasuje, ułatwia kalkulowanie.

Opublikowano

Mam ten sam problem , również dołączam się do pytania

Procesor : Intel Core 2 Duo 2,53 GHz 2 Rdzeniowy

Ram - 4 GB DDR2

Karta Graficzna - Nvidia GeForce 9500 GT 512 MB DDR 3

System Operacyjny - Windows XP Home Edition 2003 Service pack 2

Opublikowano

Reinstall minecrafta i działa -,-... OMG wczoraj były dwa takie przypadki i reinstall pomaga... Ja mam game boostera i działa git :P

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ok... Game boster która wersja?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Zainstaluj jeszcze raz... I powiedz co tam ustawiłeś i co włączyłeś lub wyłączyłeś

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Powiem tak... Game Booster ma 3 strony do określania co ma być off

Na pierwszych 2 zaznaczyłem wszysko, a na ostatniej programy typu hamachi,skype,winamp, wszystkie te które były na tej początkowej liście bez rozwijania. Po rozwinięciu pokazują sie inne np. explorer.exe. Tych nawet nie tykałem.

Opublikowano

Gosciu mam ten sam problem, probowalem reinstalowac ale to nie pomaga, tak samo jak przerozne ustawienia..

moj sprzecik .

Win 7

amd radeon 6800 hd

6ramu.

w innych grach mi sie tak nie dzieje. wydaje mi sie ze mamy to przez ta karte graficzna bo mamy bardzo podobna

ja z karta nic nie robilem, tak samo nie uzywalem tego boostera bo nawet nie wiem co to jest..

wiec wg mnie karta graficzna, watpie ze cos moze to naprawic

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

A może bawiłeś się ustawieniami karty graficznej ? typu jakaś tam polaryzacja itp. może to jest przyczyną ?

Opublikowano

A pobierz game bostera 3 i daj wszystko i spróbuj może za działa?

Down:

http://g-forums.net/down/downloadcenter.php?product=gb

saknu nie daje bo to oficjalny link

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja nic nie zmieniałem z żadną polaryzacją gdyż się na tym nie znam i niewiem nawet co to :D

EDIT:

Dobra Mąka zobacze czy coś to zmieni. Jak co napisze.

To również nie pomogło.

Zaznaczyłem wszystko dostępne

Opublikowano

Miałem coś takiego i też karta ATI. Wystarczy odpalić CCC (Catalyst Control Center) i wyłączyć antialiasing i dla pewności nacisnąć na ustawienia domyślne chyba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...